PÜHASTE KÜTID MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 240 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

PÜHASTE KÜTID MTÜ hetkeolukord

Juba 240 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Pühaste Kütid on asutatud 2014 aastal. Esmakanne Tartu Maakohtu registriosakonnas on tehtud 11.04.2014.a.

Mittetulundusühingu asutasid 13 füüsilist isikut. 2014 aastal toimus asutamiskoosolek, üks üldkoosolek ja kaks juhatuse koosolekut. 2022 aastal oli üks üldkoosolek ja üks juhatuse koosolek, 2021. aastal oli üks üldkoosolek ja üks juhatuse koosolekut.

2022.a. ja 2021.a. tegeldi põhikirjaliste tegevustega, tehti hooldus- ja parandustöid jahipidamisega seotud objektidel. Arendati koostööd maaomanikega - kopratammide likvideerimine ja kobraste küttimine.

2022.a. toimusid kogu jahiaasta jooksul vastavalt jahieeskirjadele hiilimis-, peibutus- ja varitsusjahid ning püük lõksudega - metsseale, metskitsele ja väikeulukile. Septembrist detsembrini toimusid ajujahid põdrale, metsseale, hirvele ja hundile.

SAK ei ole metsadest lõplikult kadunud, seetõttu oli sigade aktiivne küttimine 2022 aastal ja on ka edaspidi väga oluline.

Jätkati maaomanikega jahimaa kasutuslepingute sõmimist. 22.12.2022 pikendas Keskkonnaamet kasutusloa (VJÜ nimel) järgnevaks kümneks aastaks.

Jätkati esmakäitlusruumi korrastamist ja väljaehitamist vastavalt võimalustele. Võeti osa EJS suvisest suurest kokkutulekust. Osaleti nii kokkutuleku laskmisvõistlustel kui ka Jaan Balodise mälestusvõistlustel sügisel. Osad liikmed võistlesid ka Eesti Meistri- ja Eesti Karikavõistlustel laskmises. Mõnusas vestlusringis saadi kokku jõulude eel metsas lõkke ääres. Arutleti aasta jooksul tehtud tegemiste ja toimunud sündmuste üle ja leiti, et jahimeeste aastaringid on sarnased nagu haruldase rabakana ehk rabapüü (ladina k. Lagopus lagopus) päevakava 1. aprilli AK uudistes - "Rabakana tõuseb hommikul üles ja läheb õhtul magama..." 2021.a. tegeldi küttimisega. Jätkati ulukite esmakäitlusruumi ehitamist ja sügisestel ajujahtidel oli võimalus ulukeid juba seal käidelda. Lõpetati

PRIA meetmega 4.2.5 seonduv ja toetus laekus märtsis.

Toimusid Pühaste Küttide suvepäevad ja jõulurahule üleminek lõkke ääres. Osavõtsid ühingu liikmed, nende pereliikmed ja inimesed, kes on ühingu tegevusega seotud. Jahilaskmisega sportlikult tegelda ei õnnestunud sest Covid 19 tõttu jäid võistlused ära. Arendasime koostööd maaomanikega. Detsembris alustati lepingute sõlmimist maaomanikega jahimaade kasutamiseks.

2023 aastal jätkatakse ühingule omaste tegevustega, soovitakse võtta osa ka sportlikest võistlustest jahilaskmises.

Majandusaastal 2022.a. ja 2021.a. kehtivaid töö- ja käsunduslepinguid ei olnud.

Tegevjuhtkonnale tasu ei makstud ja muid soodustusi ei tehtud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.