ONTIKA JAHISELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 315 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

ONTIKA JAHISELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 315 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Ontika Jahiselts 2022.a.

tegevuse aruanne

Osaleti EJS poolt korraldatud Ukraina toetusaktsioonis „Konservide soetamine“ summaga 300€.

Teostatud jahirajatiste ülevaatus; Pinotex`iga kaeti jahionn ja liinide alune kantsel ning uuendati võllapuu.

Paigaldati reflektorid kahele tee lõigule - 168/169 km ja lämmastiku all. Nõustati jahimehi infosüsteemi „Jahis“ kasutamisel ja jahipidamistasude tasumisel. Ulukihoole on toimunud seadusega nõutud korras ja jäi eelarves ettenähtud summa piiridesse. Söödavilja ostsime H. Vihmarult sügisel 10 t. Paar-kolm tonni on saadud ka tasuta viljajäätmeid. Kokku oli selleks talvehooajaks varutud 10 t söödavilja.

Jahtkonnal on 3 söödapõldu, kogumahus 4,4 ha. Põllud hooldame oma jõududega, vajadusel kasutame sisse ostetud teenust.

Jahtkonnal on 6 söödakohta ja 15 soolakut. Hooajaga kulub umbes 30 – 40 soolakivi.

Nõutud proovid ja ankeedid on kõik õigeaegselt kogutud ja edastatud. Üha rohkem on hakatud kandma andmeid otse Jahisesse.

2022. aastal korraldati kaks Ontika Jahiseltsi laskepäeva Konju lasketiirus. Laskepäevadel osales kokku umbes 25 jahimeest.

MTÜ Ontika Jahiseltsi esindus koosseisus Alar Süda, Allan Simm ja Arvo Simm võtsid osa 18.09.2022 toimunud Kiviõli lahtistest meistrivõistlustest metssea silueti laskmises „Aru kult“.

Võistkondlikult saavutati sileraudsest püssist metssea laskmise harjutuses JM-2 III koht (kokku 83 silma).

Individuaalselt saavutas Alar Süda seenioride klassis jahipüssi harjutuses JM-2 III koha (29 silma) ja vintpüssi harjutuses VJM-2 I koha (85 silma). Allan Simm saavutas individuaalselt seenioride klassis jahipüssi harjutuses JM-2 II koha.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.