THE NORDIC ASSOCIATION FOR MYOFUNCTIONAL THERAPY MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 145 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

THE NORDIC ASSOCIATION FOR MYOFUNCTIONAL THERAPY MTÜ hetkeolukord

Juba 145 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühingu The Nordic Association for Myofunctional Therapy põhitegevuseks on edendada haridus- ja teadustegevuse võimalusi ning luua tervishoiupraktikuid ühendav võrgustik müofunktsionaalse ravi osutamise valdkonnas (EMTAK kood 86909).

1. Eesti müofunktsionaalse teraapia teenuseid osutavate spetsialistide koondamine seltsi ja nende huvide esindamine ja kaitsmine; 2. Müofunktsionaalse teraapia toetamine ja edendamine Eestis.

3. Sidemete ja kontaktide arendamine teiste riikide müofunktsionaalsete terapeutidega ning nende kutseorganisatsioonidega, samuti vastavate rahvusvaheliste organisatsioonidega; 4. Müofunktsionaalse teraapia-alase selgitustöö tegemine, sellega seotud info kogumine, kirjastamine, väljaandmine ja levitamine; 5. Müofunktsionaalse teraapia-alase selgitustöö tegemine ja teabe levitamiseks vajalike materiaalsete vahendite kogumine ja haldamine mittetulunduslikel eesmärkidel;

MTÜ-l The Nordic Association for Myofunctional Therapy oli 14 liiget seisuga 31.12.2022.

Tähtsaimad ettevõtmised 2022. aastal mittetulundusühingus The Nordic Association for

Myofunctional Therapy olid: 1. Osalemine Tartu Ülikooli valikaine „Näo- ja lõualuude piirkonna funktsioonianomaaliad – meeskonnatöö“ (ARST.01.131) läbiviimisel ja täiendamisel, mis on täielikult veebipõhine kursus.

Kursus viidi läbi Moodle’i keskkonnas sept. 2022-jaanuar 2023. Kursuse lõpetas 31 TÜ üliõpilast ja 4 TÜ meditsiinivaldkonna täiendõppijat.

2. Facebooki kodulehe täiendamine ja kasutuse propageerimine, suhtlus huvilistega FB vahendusel, info jagamine.

3. NAMTi logoga metallist keelekida hindamise ja suu avamise mõõdiku jätkuv müük ning kasutamise propageerimine.

4. Müofunktsionaalse teraapia alane nõustamine koostöös erinevate spetsialistidega.

5. Koostöö jätkamine Akershus University Hospital and University of Oslo’ga EU ühisprojekti „Sleep Revolution“ raames sh IOPI seadme ühekordsete kasutustarvikute soetamine suufunktsioonide mõõtmiseks.

6. Osalemistasuta seminari läbiviimine näo- ja lõualuude piirkonna funktsioonianomaaliate teadvustamiseks asjast huvitatuile (~25 osalejat) 7. Müofunktsionaalse teraapia harjutuskava koostamine ja harjutuste filmimine (EU ühisprojekti „Sleep Revolution“ raames) _____________________

Triin Jagomägi

MTÜ juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.