SUITSUSAUNA SELTS SUSS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 126 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

SUITSUSAUNA SELTS SUSS MTÜ hetkeolukord

Juba 126 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Suitsusauna Selts Suss asutati 09.02.2015.aastal.

Mittetulundusühing Suitsusauna Selts SUSS kutsuti kokku selleks, et pakkuda ümbruskonna inimestele võimalust tegutseda üheskoos ja rajada üks koosolemise paik.

Vallalt on tasuta rendile võetud kinnistu „Külakurvi“.

MTÜ-sse ja ühtlasi juhatusse kuulub hetkel kolm inimest – Taimo Türnpu, EdaTürnpu ja Aivi Järve.

MTÜ on korraldanud koostegemise talguid, mille käigus on plats koristatud prügist, lõigatud võsa, põletatud oksahunnikuid, ehitatud veeohutuse infotulp tiigi kaldale, lõhutud küttepuid sauna tarbeks.

Aktiivselt tegeleb MTÜ kogukonna kaasamisega (külaelu ja maaelu aktiviseerimisega), partnerite otsimisega (Lääne-Nigula vallas ja väljaspoolt) pöörates tähelepanu ümbritsevale (keskkond ja loodushoid).

Lääne-Nigula vallavalitsus on kaasatud nõu ja jõuga külaplatsi mitmetesse investeeringuga seotud tegevustesse.

Alates 2015. aastast on Teeme Ära talgute ja muude hoogtööpäevakute raames tehtud külaplats korda, ehitatud kuivkäimla, püstitatud lipuvarras, valmistatud lauad-pingid. Projektkorras on rajatud tiik ja elektrisüsteem, ehitatud suitsusaun. Projektid on toetatud kohaliku omaalgatuse programmist KOP, Leader meetmest, RMK poolt, kohaliku omavalitsuse investeeringu- ja tegevusprogrammidest ning külaelanike annetustest.

Külaplats on esteetiliselt sobiv koht kokkutulekute pidamiseks ning kontsertite ja muu taolise korraldamiseks. 2020.aasta 1.augustil toimus

Linnamäe kontsertite päeval esimene kontsert Seljaküla külaplatsil. Kontsert oli edukas.

2020.aastal töötasime välja suitsusauna kasutamise määruse ja kütmise korra. Seljaküla elanikele ja suvitajatele kõeti suitsusauna.

2021.aastal tegeleti puurkaevu puhastamise ja majapidamishoone projektile hooandmisega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.