SÕMERU NÄITETRUPP MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 79 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduva

SÕMERU NÄITETRUPP MTÜ hetkeolukord

Juba 79 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Sõmeru Näitetrupp on vabatahtlikkuse alusel ühinenud füüsiliste isikute iseseisev kasumit mittetaotlev mittetulundusühing.

Ühingu tegevuse põhieesmärgiks on rahvuskultuuri säilitamine teatriharrastusliku tegevuse kaudu.

Ühingu eesmärgid on kultuuritöö ja vaba aja sisustamine, noorsootöö ja huvitegevuse aktiviseerimine, rahvahariduse edendamine, maine kujundamisele kaasaaitamine.

Ühingu ülesanneteks on eelnimetatust huvitatud inimeste koondamine ning ühendamine, neile sobiliku tegevuse leidmine ja selle vahendite hankimine.

Eesmärkide saavutamiseks ja ülesannete täitmiseks Ühing koostab hetkeülevaate kultuuri- ja arendustegevusest, aitab kaasa elanikkonna vabaaja veetmise korraldamisele, korraldab kultuuri-, muusika ja teisi üritusi, tööks vajalike vahendite hankimise eesmärgil viib läbi tasulisi üritusi ja kursuseid, annab välja trükiseid, annab ja võtab rendile ruume ja vahendeid. Teostab muid tehinguid Ühingu kasutuses ja omanduses oleva ning põhieesmärgi saavutamiseks vajaliku varaga, teeb koostööd kohaliku omavalitsuse, asutuste, ettevõtete ja organisatsioonidega. Taotleb varalisi vahendeid Eesti ja teiste riikide avalik- ja eraõiguslikelt isikutelt toetustena ning käsutab neid oma põhikirjalise tegevuse raames, võtab vastu annetusi, toetusi ja kingitusi, osaleb või korraldab seminare, loenguid, näitusi, kursuseid, loomingulisi konkursse jms, vahendab lektoreid, konsultante ning korraldab tuluüritusi (näitusmüügid, loteriid, laadad jm).

MTÜ Sõmeru Näitetrupp juhib kolme liikmeline juhatus.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.