TALLINN, TÖÖSTUSE TN 22 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 134 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

TALLINN, TÖÖSTUSE TN 22 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 134 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Aastal 2021/2022 tegeleti ehitisregistrisse kandmisega ja sealsete andmete õiguspäraseks seadmise ja vastavusse viimisega. Selle käigus tuli välja mitmeid puudusi. Teostatud sai ehitusaudit, üldpindade elektriaudit, radooni mõõtmine (kohustuslik Põhja-Tallinna enamus majades) ja tuleohutusaudit.

Viimase käigus välja tulnud probleemid kujunesid kõige töömahukamaks ning olid suurimate nõuetega, mis puudutasid nii üldpindade kui ka korterisiseste puuduste likvideerimist. Majandusaasta jooksul ei ole planeeritud teiste tööde alustamisega, vaid tegeleda ainult puuduste likvideerimisega. Enamus töid on 2022. aasta lõpu seisuga juba teostatud ning tuleva aasta alguses on jäänud mõned korrektuurid teha ning tööd dokumenteerida ja andmete vastavusse viimine.

Teostati üldpindade e koridori ja keldri puuduste likvideerimine, paigaldati ATS-süsteem. Lisaks likvideeriti korterisisesed nõuded, mis sai tehtud 2022. aprilli lõpuks. Vahetatud said ka kõikide korterite uksed ja keldriuks, et need vastaks tuleohutusnõuetele. Tehtud said ka iga korteri elektriaudit. 2023. aasta alguses sai tuleohutusnõuetest lähtuvalt katusele paigaldatud redel ning korstnate vaheline tee.

Miljööväärtuste ametilt saadud info kohaselt tuleb kõigil, kel on ees plastaknad, vahetada need välja. See info on kõigile korteriomanikele edastatud koos joonisega, mille alusel aknad tellida tuleks. Akende projektiga hakatakse tulevikus tegelema siis, kui kõik tuleohutusauditi nõuded on täidetud ja see protsess lõppenud.

Perspektiivis võiks mõelda: - KÜ Tööstuse 22 hoovi korrastamine, mille juures oleks võimalik taotleda toetust Tallinna Linnavalitsuselt "Hoovid korda" vms projekti raames; - korterite plastakende vahetus puitakende vastu; - auto- ja jalgvärava remont/värskendamine; - maja fassaadi renoveerimine.

Eesmärk on viia 2023. aasta esimeses pooles kõik andmed ehitisregistris vastavusse tegelikkusega ning korrastada kõigi korterite andmete õigus notariaalselt.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.