VÕIMLEMISKLUBI ÜLENURME MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 442 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

VÕIMLEMISKLUBI ÜLENURME MTÜ hetkeolukord

Juba 442 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Võimlemisklubi Ülenurme loodi 2015.a. aprillis. Klubi on mittetulundusühinguna tegutsev vabatahtlik ühendus, mille põhitegevuseks on võimlemistreeningute korraldamine ja läbiviimine.

Majandustegevuse kaudu tulu saamine ei ole klubi põhitegevus. Klubi tulu kasutatakse põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks, tulu liikmete vahel ei jaotata.

Tegevused ja saavutused 2022.a. saavutasid võimlemisklubi noored mitmeid kõrgeid kohti erinevatelt võistlustelt. Suuremad võistlused sel hooajal olid meil Tartu meistrivõistlused 2022 ilu- ja rühmvõimlemises, Eesti meistrivõistluste raames Tublide Turniir ning Elva lahtised meistrivõistlused ilu- ja rühmvõimlemises. Kõigilt kolmelt võistluselt saavutati poodiumikohad. Aasta viimasel kuul toimusid meie selle aasta viimased võistlused Slonny

Cup 2022, kus osales meie kolm rühma ning kõik rühmad saavutasid oma vanusegrupis esimesed kohad.

Suvel toimusid meil treeninglaagrid Madsal ja Otepääl.

Töötajad ja juhtkond 2022.a. oli klubis keskmiselt 1 töötaja ja töötajate bruto töötasu oli 19 338 euri. MTÜ Võimlemisklubi Ülenurme juhatuses on 2 liiget.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks 2023. aastal on MTÜ Võimlemisklubi Ülenurme põhieesmärgiks jätkata põhikirjaliste tegevustega. Kõik sissetulekud kasutab klubi oma põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.