DANCE BOX STUDIO MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 398 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

DANCE BOX STUDIO MTÜ hetkeolukord

Juba 398 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ DanceBox Studio alustas oma tegevust 10.august 2015.a.eesmärgiga õpetada tantsukunsti,arendada laste ja noorte loovust,paraneda nende füüsilist vormi ja esinemis oskust.

Organisatsioonil on kaks liiget,mõlemad on samas juhatuse liikmed.Stuudios olemas erinevad vanuserühmad,iga rühm teeb trenni vähemalt 3-4 korda nädalas.Sel õppeaastal 2021/2022 oli korraldatud ja tehtud väga palju üritusi.

Tegevused aruandeaastal: -Korraldatud erinevad tasuta tantsutöötoad,kus jagasid oma kogemust tuntud Eesti ja välismaa tantsijad -Korraldatud tasuta tantsuüritused (dance sessions),kus lapsed saaksid areneda oma improvisatsiooni oskust -Korraldatud lastevanemate koosolekud -Lastele oli korraldatud jõulupidu -Oli korraldatud tantsuõhtud,kus lapsed kõik koos suhtlesid omavahel ja vaatasid tantsufilmi -Lastele oli korraldatud erinevad peod stuudios -Alustati koostööd Zagadka tantsustuudioga,MTÜ J Productioniga, Kohtla-Järve Kultuurikeskusega,Maardu Linnavalitsusega,kelllega korraldasime erinevad tantsutrennid,koolitusi ja festivali -Dance Box studio lapsed osalesid erinevatel üritustel -Korraldatud erinevad fotosessioonid ja tantsuvideosessioonid -Dance Box Studio laste jaoks ostetud väga palju kostüüme, kosmeetika ja soengu tarvikud -Ostetud uus muusikatehnika - Sügisel oli korraldatud avatud uste päev -Juhendajad ja treenerid aasta jooksul osalesid erinevatel koolitustel,seminaridel ja tõstsid oma kvalifikatsiooni Eestis kui ka välismaal -Korraldatud erinevad reklaamikampaan -Korraldatud aastakontsert

MTÜ DanceBox Studio soovib tugevneda ka organisatsioonina,liikmeskonda laiendada,pakkuda rohkem teenuse,sest suurt huvi meie alustatud tegevuste vastu on tundnud palju noori,lapsi ja nende vanemaid.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.