KEEMIKUTE ST MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 197 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

KEEMIKUTE ST MTÜ hetkeolukord

Juba 197 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Keemikute ST MTÜ pöhitegevuseks on: - teenuste osutamisega (nõustamine) - korraldab koolitusi (integratsioon, õigusabi, pere toetus arstiabi) - avaldab brošüürid - teeb koostööd vabaühenduste, ametiühingute, kutseorganisatsioonid ning riigi ja kohalike omavalitsuste, osaleda ühistes projektides ja programmides enda koostatud.

- arengu korraldab isikutele ja sündmuste valguses oma eesmärgid, - see viib läbi uuringuid koostöös valitsuse üksused - see toimub iseseisvalt ja koostöös teiste ühendustega propagandakulud, mis on suunatud lastele, toetades perekondi heaolu.

Ajal 2022 aastal tasumise juhatuse liikmel ei ole tehtud. MTÜ juhatus koosneb kaks liikmest.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.