SPORDIKLUBI BEACH TENNIS TARTU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 326 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

SPORDIKLUBI BEACH TENNIS TARTU MTÜ hetkeolukord

Juba 326 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Spordiklubi Beach Tennis Tartu alustas tegevust 2016 aastal. Klubi tegevuse eesmärkideks on sportimiseks ja vaba aja veetmiseks soodsate tingimuste loomine, rannatennise propageerimine elanikkonna hulgas, rannatennise viljelemine ja arendamine Eestis.

Klubil on 3 asutajat, kes on klubi liikmed ning ka põhilised klubi töö organiseerijad.

Sisehooajal on meie põhiliseks tegevuskohaks Nõo Rannahall, välihooajal Rahinge paisjärve ääres olevad palliplatsid, mille haldajaks on Spordiklubi Beach Tennis Tartu.

Spordiklubi Beach Tennis Tartu on Rahinge väljakute haldajana loonud suurepärased võimalused huvilistel alaga tegelemiseks. Kokku on Rahingel kuus väljakut, millest neli on rannatennise mängijatele. Kogu ala on piiratud võrguga ning plastid on avatud hommikust õhtuni kõigile soovijatele.

2019. aastal tunnustas Eesti Tennise Liit meie tegemisi regionaalse tennise arendaja tiitliga.

Klubil on 2 treenerit, kes on omandanud väljaõppe Itaalias Tom Caruso Tenniseakadeemias, on ise tegevmängijad ning üks treeneritest omab ka EOK tennisetreeneri V kategooria kutsekvalifikatsiooni.

Spordiala harrastajaid on klubis hetkel 35 inimese ringis.

2022. aastal toimusid sisetreeningud täiskasvanutele erinevates tasemegruppides neli korda nädalas, suvel kaks korda nädalas. Klubisisesed turniirid toimusid korra kuus ning juulis toimus Rahingel rannatennise Eesti GP turniir.

Põhilised tulud sai klubi 2022. aastal treeningute läbiviimisest ja turniiride korraldamisest.

Juhatuse liikmetele aruandeaastal tasu ei makstud.

2023.aastal jätkatakse regulaarsete treeningute läbiviimisega ning erineva tasemega turniiride korraldamisega.

Eesmärgiks on suurendada regulaarsete harrastajate arvu. Sellele aitab kaasa sügisel Tartus valmiv uus spordihoone. See võimaldab alustada ka noorte ja laste treeningutega. Spordiklubi prioriteediks on hoida ka

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.