EESTI CHOW CHOW KLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 360 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

EESTI CHOW CHOW KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 360 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Chow Chow Klubi (ECCK) on loodud, et ühendada inimesi, kellel on chow chow tõugu koerad südamelähedased.

Meie klubi eesmärgiks on tutvustada seda erilist koeratõugu testelegi huvilistele, pakkuda liikmetele kasulikku informatsiooni ning jagada kogemusi nende kasvatamise kohta, aga ka võimaldada liikmetel meeldivalt üksteise seltis aga veeta.

Nagu ka varasematel aastatel, anti 2022. aasta alguses välja meie klubi liikmete koerte piltidega kalender, mis osutus väga menukaks.

Traditsiooniline chow chow'de kevadmatk toimus 20.märtsil 2022.a Tallinnas Nõmme-Harku terviserajal.

ECCK üheks väljundiks on inforrmeerida inimesi nii läbi meie kodulehe www.chow.ee, kui suhtlusvõrgustiku Facebook grupi Eesti Chow Chow inimesed, pakkudes nõuandeid, uuemat infot tõu, aretuse ning toredate ürituste kohta. Samuti soovime eelnimetatud kanalite kaudu propageeeida nende kasvatajate tööd, kes panevad rõhku tõuaretuses kvaliteedile mitte chow chow'de rohkearvulisele levitamisele.

Klubi on välja töötanud juhendi kutsikaostjatele, mille saavad kasvatajad kaasa anda neile, kes kutsika ostavad.

ECCK on sõlminud lepingd ka paljude toitude ja muude koeratarvete maaletoojatega, et saada kaupa ja tooteid oma liikmetele tunduvalt odavamalt kui neid poest leiab. Seeläbi kasutavad paljud meie teenuseid ning ikka kõik koerte ning omanike heaolu nimel.

Eesti Chow Chow Klubi on Eesti Kennelliidu liikmesorganisatsioon. EKL on tõukoerte omanikke ühendav liit ja sinna kuulumine on meie jaoks suur tunnustus ja edaspidi on meie klubil kõik võimalused nii tõu propageerimiseks kui ühiste ürituste korraldamiseks.

Seisuga 31.12.2022 oli ECCK liikmete arv 29.

Hindame aasta 2022 aasta edukaks ning peame meie tegevust jätkusuutlikuks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.