VOOREMAA VIBURADA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 110 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

VOOREMAA VIBURADA MTÜ hetkeolukord

Juba 110 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Vooremaa Viburada asutati 2016. aasta märtsis. Majandusaasta kestab 1. veebruarist 31. jaanuarini. Aastaaruandes kajastatakse perioodi 1. veebruar 2021 kuni 31. jaanuar 2022.

Majandusaastal oli palgalisi töötajaid 1. Korraldati mitmeid huvihariduse tegevusi ja spordiüritusi, s.h. kaks Eesti meistrivõistlust - EMV siselaskmise MV ja EMV Vibujahi meistirivõistlused. Traditsioonilisteks üritusteks on kujunenud Vooremaa Vibukarika sari ja Lossiturniir

Kuremaal. Eelmisel aastal toimusid esmakordselt ka Jõgeva valla latised meistrivõistlused vibulaskmises, nimeks 'Jõgeva Kollane' . Jõgeva Vald on toetanud nii noorte sporditegevust kui võistluste läbiviimist.

Järgmisel majandusaastal jätkame erinevate spordiürituste korraldamist ja laiendame 'Jõgeva Kollase' kandepinda. Amortiseerunud laskemattide asemele tuleb muretseda uued ja uuendada viburaja trassi Väljaotsal.

Varasemalt oleme läbi viinud Noorte Talvekarikat, kus noored vibulaskjad saavad kogemuse duellide laskmises. Järgmisena on plaanis lisada

Noorte Talvekarikale ja veteranid - ka neil napib võimalusi duellide laskmiseks, kuna meistrivõistlustel ei ole tavaliselt suure osalejate arvu tõttu kõigil vanuseklassidel duelle lasta, ainult täiskasvanutel.

Kasvame ja õpime, ka soomlased ja lätlased on leidnud tee meie võistlustele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.