TALLINN, ÕISMÄE TEE 60 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 169 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

TALLINN, ÕISMÄE TEE 60 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 169 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Õismäe tee 60, asukohaga Tallinn, Õismäe tee 60, põhilisteks eesmärgiks on elamu ja selle juurde kuuluva maa ühine majandamine ning seoses sellega ühistu liikmete ühiste huvide esindamine, samuti ühistu liikmete eluruumi kasutamisega seotud teenuste osutamine.

KÜ kohustused on: elamu kindlustamine elutegevuseks vajalike kommunaalteenustega (soojus, vesi, elekter, jne), elamu tehnosüsteemide regulaarne hooldus ning remontide läbiviimine ja rikete kõrvaldamine, elamu juurde kuuluva territooriumi ja sellel paiknevate rajatiste, samuti üldkasututatava ala (trepikojade, keldrite) hooldus ja korrashoid.

Korteriühistu asutati Õismäe tee 60 2017 aastal. Korteriühistu koosneb 1 majast kus on 72 korterit.

Korteriühistu põhikiri on kinnitatud 2017a

Korteriühistu juhatus koosneb 4-st liikmest. Koosolekud toimuvad regulaarselt või vastavalt vajadusele. 2022. aastal toimus 7 juhatuse istungit.

Juhatuse liikmetega on võimalik ühendust võtta vastuvõtupäevadel juhatuse toas, samuti telefoni ja elektronposti teel.

Kõik avariitööd tasuti hooldusfondi vahenditest.Suuremahulisemad tööd, samuti tööd, mis planeeriti üldkoosolekul majandustegevuse plaani kinnitamisel, tasuti remondifondi vahenditest.

2022 aastal viidi läbi üldkoosolek, mis oli paberikandjale: 23.05. – 12.06.2022a

Kinnitatud 2021.a. majandusaasta aruanne ja kinnitatud uus remondifond.

Revident tegis üldkoosolekule ettepaneku kinnitada raamatupidamise 2021 aastaaruanne.

Aruanne koostas:

Natalja Krasina, KÜ juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.