PENSIONÄRIDE KLUBI MAARJAHEIN MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 58 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

PENSIONÄRIDE KLUBI MAARJAHEIN MTÜ hetkeolukord

Juba 58 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ pensionäride klubi Maarjahein on asutatud 19.09.2017. Meie klubi Maarjahein on avalikes huvides tegutsev organisatsioon. Eesmärgiks on edendada kogukondade kaasamist ühiskondlikku ellu läbi käsitöö, rahvamuusika ja rahvatantsu, et olla täisväärtuslik ühiskonna liige ka vanemas eas.Teeme koostööd teiste ühingute ja organisatsioonidega.

Klubi tegutseb Kurtna seltsimaja-raamatukogu ruumides Kurtna külas Alutaguse vallas.

Eesmärk on ühendada eakamaid inimesi, kel on huvi ja tahtmist tegeleda kogukonna elu edendamisega ja kaasa tõmmata neid, kes on vähem aktiivsed. Seltsimaja ruumides tegutseb kaks ringi - käsitöö- ja memmede rahvatantsuring "Kolmas Noorus". Rahvatantsijad käivad esinemas ka teistel Alutaguse valla üritustel.

Maarjaheina pensionärid võtavad aktiivselt osa Alutaguse valla teistest üritustest. Tervislikud eluviisid ja omavahel suhtlemine ühiste tegevuste kaudu tuleb kasuks vanemas eas. Oma tegevustesse oleme kaasanud teisi valla kodanikke.

Alutaguse Vallavalitsus on toetanud meid transpordiga ja nii oleme me saanud tähistada koos tähtpäevi teiste valla piirkonna pensionäridega.

MTÜ pensionäride klubi Maarjahein liikmeid on meil 2022 aasta lõpu seisuga 20. Oleme ka Ida-Virumaa pensionäride ühenduse liikmed. MTÜ pensionäride klubi Maarjahein on avalikes huvides tegutsev organisatsioon.

Maarjaheina tegevuse tulemusena on meil kokkuhoidev, sõbralik ja uudishimulik kogukond.

2022. aastal esines rahvatantsuring "Kolmas noorus" kogukonna pidudel ja mitmel rahvatantsupäeval. Aasta jooksul toimusid mitmed õppetoad, kus sai teadmisi viltimisest, lapitehnikas jmt.

Meie eakad võtsid osa mitmest kuldse ea üritusest.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.