TARTUMAA ÜHISTRANSPORDIKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 620 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

TARTUMAA ÜHISTRANSPORDIKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 620 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Tartumaa Ühistranspordikeskus loodi 2017. aastal.

Ettevõtte põhitegevuseks on ühiskondliku bussitranspordi korraldamine Tartu maakonnas, parvlaevaühenduse ja hõljukiühenduse korraldamine Laaksaare-Piirissaare liinil ja sotsiaaltransporditeenuse osutamine Tartu maakonnas.

Bussitransporditeenust osutab Tartu Maavalitsusega 2015. aastal sõlmitud avaliku teenindamise lepingu alusel AS GoBus.

Parvlaevaühenduse pidamiseks on sõlmitud avaliku teenindamise leping Laaksaare-Piirissaare laevaliinil AS-ga Kihnu Veeteed.

Ühenduse pidamiseks Piirissaarega talvisel perioodil on sõlmitud sõitjateveo avaliku teenindamise leping hõljukiühenduse pidamiseks Laaksaare-Piirissaare hõljukiliinil AS-ga Kihnu Veeteed.

Sotsiaaltransporditeenust osutab Tartaline OÜ.

Mittetulundusühingus oli aruandeaastal tegev juhatuse liige ja kaks töötajat: sotsiaaltranspordi ja järelevalve spetsialist; (cid:127) logistik-seirespetsialist.

(cid:127)

Detsembris võeti tööle kolm logistikut, kelle tööülesandeks on Tartumaa kuuele kohalikel omavalitsusele sotsiaaltranspordi logistikateenuse osutamine.

Aruandeperioodi tulude suuruseks kujunes 6331 tuhat eurot, mis jaotus alljärgnevalt: toetus maanteetranspordi korraldamiseks 5043 tuhat eurot; (cid:127) toetus veetranspordi korraldamiseks 440 tuhat eurot; (cid:127) toetus sotsiaaltranspordi katseprojekti tegevusteks 638 tuhat eurot; (cid:127) tulu majandustegevusest 179 tuhat eurot; (cid:127) tulu liikmemaksudest 31 tuhat eurot.

(cid:127) 2022. aastal korraldas Tartumaa Ühistranspordikeskus bussiliiniveoteenust Tartumaa avalikel liinidel 4 175 217 kilomeetri ulatuses, mis on 1% enam kui aasta varem. Sõitjate koguarv oli 2 095 085, mis oli oluliselt suurem eelneva aasta sõitjate arvust (kasv 22,7%).

Laaksaare-Piirissaare laevaliinil teostati 620 reisi, mis on samal tasemel eelneva aastaga. Sõitjate arv Piirissaare liinil oli 9675.

Laaksaare-Piirissaare hõljukiliin toimis ajal, mil järv oli jäätunud ning laevaliini navigatsioon peatatud. Hõljukiliinil teostati 164 reisi ning liinil sõitis 457 reisijat. Sõitjate arv hõljukiliinil kasvas märkimisväärselt (aasta varem sõitis 304 sõitjat).

Sotsiaaltranspordi projekti raames toimus reisijate vedu kogu aasta vältel pilootprojekti Euroopa

Sotsiaalfondi meetme “Tööturul osalemist toetavad hoolekandeteenused“ tegevuse „Eakatele, erivajadusega ja toimetulekuraskustega inimestele ning nende pereliikmetele tööle saamist toetavad hoolekandeteenused“ raames.

Projekti rahastas 85% ulatuses Euroopa Sotsiaalfond, 15% on kohalike omavalitsuste omaosalus.

2022. aasta jooksul korraldati järgmised riigihanked: * riigihange nr 260402 „Tartu bussijaama infrastruktuuri kasutamine“; * riigihange nr 257547 „Piletimüügisüsteemi rentimine Tartu maakonna bussiliinidele“; * riigihange nr 253659 „Sotsiaaltranspordi osutamine Tartu maakonnas“.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.