KADRINA TULETÕRJE SELTSI NAISSALK MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 98 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

KADRINA TULETÕRJE SELTSI NAISSALK MTÜ hetkeolukord

Juba 98 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Kadrina Tuletõrje Seltsi naissalk on loodud 14.11.2017. aastal, eesmärgiga turvalise elukeskkonna säilitamine ning paremaks muutmine, inimeste ohutusalaste teadmiste tõstmine ja piirkonnaelu arendamine. Teeme ohtlike olukordade ennetamiseks elanikkonnale ohutusalast selgitustööd ja õpetame ohutusnõudeid ning tegevusi. Tegeleme ennetuslike tegevustega. Osaleme tulekahjude kustutamisel, pääste- ja otsingutöödel ning täiendame pidevalt liikmete päästealaseid kutseoskusi ja abistame erialaste nõuannetega. Võtame osa päästealastest kokkutulekutest, õppelaagritest ja võistlustest. Arendame kultuuri ja sporditegevust, aitame korraldada kultuuri-, spordi- ja meelelahutussündmusi. Oluliseks peame arendada noorte väljaõpet ja teadlikust ohutusest, tegeleda riskinoortega ja noorte kaasamisega kogukonna ning päästealastesse tegevustesse. Osaleme heategevussündmustel ja aitame korraldada ning edendada piirkonna elu, infrastruktuuride väljatöötamisel ja arendamisel. Arendame ja teeme partnerluse põhimõttel koostööd teiste mittetulundusühendustega, asutustega ja organisatsioonidega nii kodu- kui ka välismaal. Taotleme projektirahastust ning viime läbi projektipõhiseid tegevusi. Organiseerime ja korraldame kursusi, loenguid, õppepäevi, seminare ning algatame projekte. Esitame omapoolseid ettepanekuid omavalitsusorganitele piirkondliku tegevuse edendamiseks ning korraldame ja arendab keskkonnakaitse- ja heakorraalast tegevust. Viime läbi temaatilisi sündmusi, konkursse, näitusi, loteriisid, korjandusi jms.

Eelmise majandusaasta perioodil tegime koostööd kohaliku omavalitsusega, Päästeametiga ja kohalike MTÜ-dega. Viisime läbi noorteringi, infopäevi, ohutuspäevi, õppepäevi ja kodunõustamisi ning aitasime kaasa Kadrinasse loodava kerksuskeskuse loomisele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.