MÄRJAMAA VALD, MÄRJAMAA ALEV, LAANE TN 12 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 68 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

MÄRJAMAA VALD, MÄRJAMAA ALEV, LAANE TN 12 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 68 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Märjamaa vald, Märjamaa alev, Laane tn 12 korteriühistu (registrikood 80471558), mille täiendav nimi on KÜ Laane 12, Märjamaa moodustati 2018. aastal. Ühistu tegutseb iseseisva juriidilise isikuna alates 2020. aasta juulist.

Ühistu eesmärgiks on Märjamaal Laane tn 12 asuva elamu (välja arvatud korterite kui korteriomandi reaalosade) ja selle juurde kuuluva (teenindamiseks vajaliku) maa ühine majandamine, haldamine ja hooldamine ning seoses sellega KÜ liikmete ühiste huvide esindamine.

Aruandeperioodil juhtis ühistu tegevust 1-liikmeline juhatus. Juhatus võib kõikide tehingute tegemisel esindada üksinda. Igapäevast majandamist, haldamist ja raamatupidamist korraldab KÜ juhatus. Tegevuste hulka kuuluvad elamu jooksvad ja plaanilised remonditööd ning ühistule kuuluva haljasala korrashoid.

2022.aastal reservfondi raha ei kasutatud.

Seisuga 31.12.2022 on reservfondi raha jääk kokku 10104,47 eurot.

Aruandeperioodil ei olnud ühistus töölepingulisi töötajaid. Juhatuse liikmete tööd ei tasustatud.

2023. majandusaastal jätkab korteriühistu kommunaalteenuste ja muude vajalike teenuste vahendamist ühistu liikmetele, majandamist ning ühistu liikmete huvide esindamist.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.