TAPA VALD, VAJANGU KÜLA, KOOLI TN 9 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 132 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

TAPA VALD, VAJANGU KÜLA, KOOLI TN 9 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 132 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Korteriühistu Vajangu Kooli 9 põhitegevus on haldus ja abitegevus. Tegevuse eesmärk on korteriomandite ühine majandamine ja korteriühistu liikmete huvide esindamine.

Korteriühistu Kooli tn 9 tegevuse eesmärk on Vajangu külas, Kooli tänav 9 asuva korterelamu korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

KÜ Kooli tn 9 hallatav hoone on ehitatud monteeritavast raudbetoonist, viilkatusega ja koosneb 12 korteriomandist, ühisest keldrist ja kinnistu koosseisu kuuluvast maa-alast. Korteriühistu juhatuse tööd korraldab 3 liikmeline juhatus.

2023 aastal remondifondist finantseeriti hädapäraseid remonditöid, mis olid katuse ja parandustööd, sissekäigu trepimadede remont ja tagastati välisuksed mis aga osutusid tellitud vales mõõdus tellija ettevõtte poolt, üks uks müüdi või teine uks tagastatakse töövõtjale peale arve laekumist.

Remondifondist tehtud kulutused:

MTÜ Korteriühistute Õiguskeskus-Korter 12 avalduse koostamine ja kohtule esitamine hagita menetluses – 190 eurot.

* Täitemenetluse avalduse koostamine ja esitamine kohtutäiturile – 25 eurot * Õigusabi tsiviilkohtumenetluses – 280 eurot

Adelter OÜ-katuse parandus - 847,79€

Aleksander Ossiitsuk FIE-ukse avamine,südamik,transport(krt.12) – 60 eurot

Fond OÜ-elektritööd,trepikodade valgustus – 930,49 eurot

Compensa Vienna Insurance Group-krt.11 kahju hüvitamine – 2867,85 eurot.

Kindlustuse katmine vastavalt üldkoosoleku otsusele – 11,94€

Haldustasudest tasutud maksed aruandeperioodil:

Tarkvaralabor OÜ - 148,80€

Pangateenus - 16,18€

Korteriühistute Juhtimine ja Haldus OÜ-haldusteenus – 1290€

Korteriühistute Juhtimine ja Haldus OÜ-isikliku sõiduauto kasutamine – 180€

Korteriühistute Juhtimine ja Haldus OÜ-koolituskulud – 6€

Korteriühistute Juhtimine ja Haldus OÜ-bürookulud – 5€

Korteriomanikele vahendusena esitatud kommunaalkulud:

Tapa Vesi OÜ – veekulu 1682€

Ragn-Sells OÜ – prügiveokulu 399,16€

Kindlustus – 87,60€

Kokku: 2168,76€

Rahalised kulud on toodud tegevusaruandesse raamatupidamise andmete alusel.

Tegevused võlgnikega:

Tapa vald, Vajangu küla, Kooli tn 9 korteriühistu, raamatupidamise andmetel on korter nr 6 omanikul tekkinud maksevõlgnevus korteriühistu ees summas 2057.11 eurot, mille kohta esitas juhatus maksekäsu kiirmenetluse Viru Maakohtule. Korteriomanik resideerub Soome Vabariigis ja makse ettepanek on kohtu poolt edastatud Soome kohtule. Menetlus võtab rohkem aega kuna rahvusvahelised võlamenetlus tähtajad on pikemad. Kuna omanik 2023 korterit ei suutnud müüa on algatatud teine kiirmemetlus mille järel korter müüakse.

Korteriühistu Kooli tn 9, Vajangu raamatupidamise andmetel on korter nr 12 pärijatel tekkinud maksevõlgnevus korteriühistu ees summas 3210.52 eurot. (pärijaid viis (5) füüsilist isikut). Ühe omanikuga on sõlmitud kompromiss ja 1/5 võlgnevusest on ühistule tasutud. Teiste võlgnikega tegeletakse edasi kuni võla täieliku tasumiseni või korteriomandi sundvõõrandamiseni.

Võlanmenetlus kestab ja püüame jõuda lõppule 2024.

Vajadusel esindab korteriühistut tsiviil ja hagi menetlustes MTÜ Korteriühistute Õiguskeskus.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.