TARTU LINN, TÄHTVERE TN 18C KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 58 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

TARTU LINN, TÄHTVERE TN 18C KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 58 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Tartu linn, Tähtvere tn 18c korteriühistu (80505168) on asutatud 2018. aastal seoses korteriomandi- ja korteriühistuseaduse muudatusega, mis nägi ette, et igas kortermajas peab olema ühistu. 2020. majandusaastal valiti üldkoosolekul ühistule juhatus, mille liikmeteks on iga korteriomandi üks omanikest. Lisaks juhatusele kinnitati üldkoosolekul korteriühistu põhikiri. Tulenevalt juhatuse valimisest peab ühistu esitama iga-aastase majandusaasta aruannde.

2022 majandusaastal toimus tavapärane maja käigushoidmine ja majandamine. Kõik maja süsteemid (vesi, kanalisatsioon, elekter, prügikäitlemine, koristamine) olid korralikult hallatud. Suuremaid remonditöid aastal 2022 ei tehtud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.