SAUE VALD, SAUE LINN, KADAKAMARJA TN 22 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 130 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

SAUE VALD, SAUE LINN, KADAKAMARJA TN 22 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 130 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Kuigi 2022. aasta oli energiahindade tõusu mõttes väljakutset pakkuv, siis aasta lõpu seisuga ei olnud KÜ liikmetel pikaajalisi võlgnevusi korteriühistu ees. KÜ arveldusarvel on piisav puhver rahalisi vahendeid, et teenindada praeguse hinnataseme juures regulaarseid igakuiseid kohustusi. Samas tuleb 2023. aastal 2022. majandusaastaaruande põhjal üle vaadata reservkapitali suurus.

2022. aastat võib pidada KÜ jaoks tegusaks aastaks. Suuremateks projektideks olid sellel aastal katuste remont ja KÜ piirdeaia renoveerimine.

Lisaks sai 2022 jooksul paigaldatud ühistu sissepääsudesse eramaad tähistavad sildid, korteritele paigaldatud uksenumbrid, värskendatud postkastide numbrid, soetatud mõlemasse KÜ parklasse lumesahk ning asendusistutuse korras sai KÜ territoorium rikkamaks kahe männipuu võrra.

2023. aasta kõige olulisem projekt saab ilmselt olema prügimajanduse vastavusse viimine 2024. aastal kehtima hakkava jäätmeseadusega (liigiti sorteerimine). Lisaks tuleb edasi minna tagumise parkla valgustuse projektiga, mille rajamise kulu on osutunud varem eeldatust suuremaks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.