MAARDU LINN, KALLASMAA TN 7 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 127 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

MAARDU LINN, KALLASMAA TN 7 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 127 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Maardu linn,Kallasmaa tn 7 korteriühistu asutati mittetulundusühistu 12.01.2018a. Samal aastal alustati majandustegevususega ning 2018 aastani põhitegevuseks oli maja teenindamine.Ühistu tegevuse eesmärgiks on Maardus, Kallasmaa tn 7 asuva elamu (välja arvatud korterite kui korteriomandi realosade) ja selle juurde kuuluva maa ühine majandamine ning ühistu liikmete ühiste huvideesindamine ja eluruumi kasutamisega seotud teenuste osutamine.Korteriühistu põhieesmärkodeks on korteriomanike elamu haldamisel kvaliteetse teenuse osutamine ning kõigielamu ja selle ekspluateerimisega seonduvate probleemide õigeaegne ja kiire lahendamine.

(cid:127) Hoone haldamiseks on korteriühistu juhatus sõlmitud alljärgnevate ettevõtetega: (cid:127) AS Tallinna Vesi- veevarustuse ja kanalisatsiooniteenuste osutamine.Teenuste maksumus sõltub tarbimisest.

(cid:127) AS UtilitasTallinn -hoone soojusenergiaga varustamine.Teenuste maksumus sõltub tarbimisest.

(cid:127) AS Eesti Energia- hoone üldkasutatavate ruumide varustamine elektrienergiaga.Teenuste makumus sõltub tarbimisest.

(cid:127) Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskus AS,Ekovir OÜ- prügiveoteenuste osutamine. Teenuste maksumus sõltub konteineri tühjenduskordade arvust.

(cid:127) OÜ Maket Kinnisvara - raamatupidamise teenused,haldus.

Aruandeperioodil töötasu juhatuse liigmele ei makstud.

Aruandeaastal põhitegevuse tulud olid 74 574 eurot ja kulud 73 494 eurot.

Ühistu juhatus on jälginud pidevalt teenust osutavate ettevõtete töö kvaliteeti ning selle vastavust lepingus sätestatule.

2022 a. elamuremondi kasutatud 13 333 eurot. Töötasu modustas 0 eurot..

2023. aastal on plaanis: jooksvad remondid.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.