MEETA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 169 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

MEETA MTÜ hetkeolukord

Juba 169 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Meeta tegevusaruanne 2022. aasta kohta 2022. aastal ei olnud MTÜ Meetal suuremaid avalikke üritusi.

Lahkus üks MTÜ liige, toetasime tema abikaasat matusega seotud arve tasumisel. Meile tuli mitu uut liiget, ühel aitasime tasuda teraapia arveid.

2021. aastal valmis koostüüd Pfizeriga tõlkeraamat "Mina ja metastaatiline rinnavähk", mis on mõeldud ainult MRV patsientidele ja selle peaks andma raviarst koos diagnoosi teatamisega. 2022. aastal jälgisime, et raamat oleks arsti kabinetis saadaval, mitte ei kogus kusagil laos tolmu.

2022. aastal tegime algust projektiga, mille algne pealkiri oli "Rinnavähk ja kehahäbi", kuid millest kasvas välja populaarteaduslik lühimängufilm noorest pereemast nimega Meeta, kes saab MRV diagnoosi. Film jälgib lühidalt muutusi tema pereelus, ravikäiku, keemiaravist tulevenate muudatustega hakkamasaamist. Filmi valmimist toetasid Roche ja reklaamifirma Newton. Stsenarist Andra Teede, režissöör Rebeka Rummel.

Peaosas Kaisa Selde. Soovime filmi avalikult näidata 13. oktoobril, MRVst rääkimise päeval. Platvorm on veel läbirääkimiste küsimus.

Oleme olnud kursis Europa Donna toimetustega nende saadetud infokirjade kaudu.

2023. aastal püüame jätkata põhikirjalisi eesmärke, kuid see on raske, sest eestvedamisega on probleeme. Meil on mõned püsiannetajad, MTÜ rahaline seis on hea.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.