LASTERIKKAD ISAD MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 388 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

LASTERIKKAD ISAD MTÜ hetkeolukord

Juba 388 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Lasterikkad Isad asutati 23. mail 2018. aastal üheksa isa poolt, kellel on neli või enam last. MTÜ asutamise eesmärgiks oli koondada ühtsesse kogukonda lasterikkad isad, kes tunnevad, et soovivad panustada suurperesid puudutavatesse teemadesse ning muuta ühiskonna hoiakuid.

Avalikkuses peetakse lasterikkust miskipärast ebanormaalseks, samuti seostatakse seda sotsiaalsete probleemidega. Tegelikkuses on need aga suured ja õnnelikud pered. Selleks, et meil oleks rohkem selliseid peresid, püüame kodanikualgatuse korras lasterikaste perede isadena olla nende teemade hoidjad ja algatajad ning olla nõuandja perepoliitika kujundajatele – ametnikele, poliitikutele, erakondadele.

Lasterikaste Isade kogukonda kuulub üle 600 mehe. Tegemist on nelja või enama lapse isadega, kes on tegusad, panustavad oma peredesse ning kes soovivad väärtustada lasterikkaid peresid.

Peamised tegevussuunad • Lasterikkuse väärtustamine ühiskonnas • Lasterikaste peredega seotud küsimustele tähelepanu juhtimine • Lasterikkust soosivate perepoliitiliste ettepanekute kujundamine

Peamised tegevused 2022. aastal 2022. aastal jätkus tegevus MTÜ Pere Sihtkapitalis. Pere Sihtkapitali üheks olulisemaks tegevuseks on uuringute algatamine, tellimine ning toetamine, mille põhjal esitatakse tulevikus poliitikasoovitused Vabariigi Valitsusele. MTÜ Lasterikkad Isad osaleb aktiivselt mitmete rahvastiku-teemaliste uuringute ettevalmistusprotsessis.

2022. aasta jaanuaris jagati autasustati MTÜ Lasterikkad Isad poolt “Mina ja pere” fotokonkursil eripreemiaga fotosid, millel isad lastega koos on.

2022. aasta jaanuaris rääkis MTÜ Lasterikkad Isad asutajaliige Hillar Petersen

Podcastis Sumin isaks saamisest, isana kasvamisest isapuhkuse ajal ning töö- ja pereelu ühildamisest.

2022 aasta novembri alguses saatis MTÜ Lasterikkad Isad oma seisukohad Riigikogu sotsiaalkomisjonile seoses perehüvitiste seaduse ja perekonnaseaduse muutmise seaduse eelnõuga.

2022. aastal ilmus MTÜ Lasterikkad Isad asutajaliikme Hillar Peterseni poolt meedias kaks arvamusartiklit rahvastiku ning perepoliitika teemal.

31.05.2022 ilmus Postimehes Maili ja Hillar Peterseni poolt artikkel “Rahaline toetus ei solva lastega peresid”. https://arvamus.postimees.ee/7534143/maili-ja-hillar-

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.