LASVA SÕPRADE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 160 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

LASVA SÕPRADE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 160 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022.a. alguses tuli vallale tagastada 2021.a. saadud toetus üritustele, mis erinevatel põhjustel ära jäid. Alles seejärel saime toetuse 2022.a.

projektidele ja saime alustada tegevust.

Seltsi tegevustes oli erinevaid osalejaid ca 100, seltsi kaaskorraldamisel toimunud suurematel üritustel osalejaid ca 300 (Lasva jõe- ja järvejooks, Lasva kodukohvikute päev).

Toimus üldkoosolek, 6 juhatuse koosolekut ja 1 avatud koosolek, kus planeeriti konkreetseid üritusi ja tehti toimunust kokkuvõtteid. Samuti korraldasime 5 temaatilist koosolekut (noored, kodukohvikud, külakoosolekud Tammekülas ja Sookülas).

„Teeme ära” talgud toimusid Lasval ja Sookülas. Külastasime oma kandis silma jäänud ilusaid kodusid ning esitasime oma piirkonnast 4 kandidaati valla Kauni Kodu konkursile.

Kogukondade algatuste toetamiseks jätkasime traditsiooniliste üritustena jõulutulede süütamisega küla kuusel ja kirikuteele jõuluvalguse ülesseadmisega. Korraldasime taas maakondliku üritusena

Lasva jõe-ja järvejooksu ning osalesime kodukohvikute korraldamisel Lasva kandi päeval. Uue tegevusena alustasime Lasva OTTiga, kus kohalikud tootjad pakuvad kord kuus oma toodangut otse tarbijale. Jätkuvalt püüame märgata ja tunnustada oma kandi tublisid inimesi ning selleks korraldasime tänuürituse aktiivsetele kogukonna liikmetele. Valla poolt leidis tunnustamist ka Lasva OTT.

Peame oluliseks erinevate vanusegruppide elanikele võimaluste loomist oma harrastusega tegelemiseks. Oma tegevust jätkas seltskonnatantsuring, kellel oli suve jooksul 6 esinemist ja 2 väljasõitu. Ajalooring tutvus Kärgula ajalooklubi tegemistega, pani üles 2 näitust ja korraldas 2 kolhoositöötajate kokkutulekut. Kepikõnniseltsing matkas RMK Hiiumaa matkateel ning käis suurema grupiga Elva Väikese Väe rajal. Korraldasime eakatele Kogukonna Kogemuste Kooli.

Kohaliku kultuuriloo hoidmiseks ja talletamiseks kogusime piirkonna ajalugu puudutavaid materjale ja hoidsime elus piirkonna traditsioonilisi üritusi.

Tegime koostööd Lasva rahvamaja ja raamatukoguga, kohalike seltsingute ja piirkonna teiste külade esindajatega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.