ESTONIAN FOLKS INTERNATIONAL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 79 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

ESTONIAN FOLKS INTERNATIONAL MTÜ hetkeolukord

Juba 79 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Estonian Folks International on vabatahtlik rahvatantsu viljelev ja propageeriv iseseisev omaalgatuslik mittetulundusühing, mis juhindub oma tegevuses mittetulundusühingute ja nende liitude seadustest ning Eesti Vabariigis kehtivast seadusandlusest.

Peamine eesmärk on pakkuda tuge, teavet ja ühendada väliseestlasi, kel on huvi Eesti rahvakultuuri vastu võõrsil. Põhivaldkonnad on rahvatants, rahvakultuur ja rahvariided, ning põhi baasideks on London, Inglismaal ja Tallinn, Eestis. Koostööd teeme mitmete välis-Eesti organisatsioonidega, nagu Eesti Klubi Tšehhis, Eesti Maja Londonis, Inglismaa Eestlaste Ühing, jne.

2022 aasta hakkas mitmete pandeemia piirangutega, ning sellest tulenevalt tuli taas mitmed plaanid edasi lükata või lausa loobuda.

Märts 2022 alustas koos käimist Tallinnas Pererühm, kes hooaja lõpus osales I Harjumaa Mudilaste Laulu ja Tantsupeol. Sügisel alustas Pererühm oma teist hooaega plaaniga osaleda Tallinna Võimlemispeol 2023 aasta kevadel.

EFI täiskasvanud tantsijad harjutavad vajadusel Tallinnas erinevate projektide raames, näiteks septembris esinesid EFI tantsijad 1944.a Suurpõgenemise aastapäeval, mille korraldajateks oli EFI partner Tammepuu Eesti Klubi MTÜ ja detsembris EFI jõulupeol.

Londoni rahvatantsurühm peale Covid pandeemiat pole kokku saanud. Endiselt pakub EFI Londonis rahvariiete rentimis võimalust.

Koolitused 2022 aasta alguses moodustas EFI rühma osalemaks Lihula tikandi õppimiseks ja seeliku valmistamiseks. Koolitajaks oli TikiMari

Käsitöökool ja rühmas osales 7 naist.

2020 aasta sügisel alustas EFI eestvedaja ja tantsujuhendaja Marje Remmet Ilma Adamsoni Tantsukooli 3ndal lennul õpinguid. Ilma

Adamsoni tantsukool on loodud eesmärgiga anda läbi täiendkoolituse nii juba töötavatele, kui ka tulevastele uutele tantsuõpetajatele erialaseid teadmisi ja oskusi, et tagada rahvatantsupidude jätkuvat kvaliteeti, traditsiooni ning lavalise (rahvaliku) tantsu arengut. 2022 aasta kevadel lõpetas Marje Remmet õpingud diplomiga, ning V taseme Rahvatantsu spetsialisti kutsetunnistusega.

Aasta 2023

Tuleval aastal on EFI plaanis kindlustada ja tugevdada loodud sidemeid nii Eestiga kui ka rahvusvaheliste partneritega. Plaanis on jätkata Pererühma tegevust Tallinnas ja osaleda Eesti rahvuslikel pidustustel. Samuti on plaanis jätkata rahvariiete rentimisvõimalust

Londonis ja Inglismaal.

Aastal 2022 Seltsil töötajaid ei olnud ja juhatuse liikmetele väljamakseid ei tehtud. Aruandeaasta tulem oli 523 eurot.

Marje Remmet esinaine

Estonian Folks International

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.