EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU HARKUJÄRVE KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 171 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU HARKUJÄRVE KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 171 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Harkujärve kogudus saab 27.02.2023 viie aastaseks (kinnistu omanik alates (18.01.2019).

Aruandeaastal toimusid juhatuse liikmete valmised. Juhatusse valiti Merle Seeder, Risto

Abel ja Remet Rander. Juhatuse ametiaeg on neli aastat. Raamatupidamist korraldas Aili

Tõniste ettevõte Numbrite kamber OÜ.

Koguduse visiooni kohaselt on tegemist kogukonna huve ja vajadusi teeniva kirikuga.

Kirikuhoonele on antud lisaks sakraalsele ka sotsiaalsed ja kultuurilised funktsioonid, mille eest kannavad hoolt koguduse liikmed heas partnerluses naabruskonna inimeste ja ühendustega. Nagu igas teises koguduses kantakse ka Harkujärvel hoolt inimeste hingeelu ja vaimulike vajaduste eest, toimuvad iganädalased jumalateenistused ja palvused, ristimised, matused ja laulatused. Väikeses koguduses on ka talitusi vähe, mis kajastub ka sissetulekute nappuses.

Lisaks pakutakse kirikus vabaaja teenuseid, korraldatakse kontserte, koolitusi ja konverentse. Uksed on igal tööpäeval avatud. Haldusküsimustega tegeleb ja küttekulud tasub Harkujärve Kogukonnakeskus MTÜ.

Tänavu veebruaris tähistati kirikus töötava lapsehoiu „Inglitiib“ kümnendat sünnipäeva.

See on raske ja sügava puudega laste hoid, mille järgi on suur vajadus. Headeks partneriteks on EELK Diakoonia ja Ühiskonnatöö SA ja mitmed Harjumaa omavalitsused, kellega koostöös osutatakse ka tugiisikuteenust. Kirikus on toimunud koolitused ja kovisioonid vanglast vabanenute tugiisikutele. Partneriteks Kriminaalpreventsiooni

Instituut ja Justiitsministeerium.

Soklikorrusel asuva laste päevakeskuse külastatavus on langenud seoses naabruses avatud noortekeskuse ja spordikeskuse tööga. Oma jälje on jätnud COVID 19 ning sellega seotud uued käitumisharjumused. Nii huvitegevuse kui majandustegevuse korraldamine on raskendatud.

Harku valla eelarvest on kiriku tegevust toetatud 2022 aastal tegevustoetuse ja pisiprojektide abil. Hea koostöö omavalitsusega aitab katta ekspluatatsioonikulusid.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.