MUUTES MAAILMA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 334 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

MUUTES MAAILMA MTÜ hetkeolukord

Juba 334 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Muutes Maailma on heategevusorganisatsioon, mis asutati 2019. aasta algul, missiooniga aidata kaasa selgroo- ja seljaaju vigastusega inimeste elukvaliteedi tõstmisel.

Muutes Maailma esimene projekt 2019. aastal on Argo Leetmaa jaoks algatatud annetuste kogumine.

Argo soovis minna ravile Moskvas asuvasse erakliinikusse Neurovita, kus juba pikki aastaid on edukalt tehtud seljaaju tüviraku siirdamise protseduure. Sellise protseduuri jaoks läheb kokku vaja umbes 80000 eurot. 11. septembil 2019 aastal rääkis Argo oma loo ETV saates

Pealtnägija. Selleks ajaks oli Muutes Maailmale loodud kodulehekülg, avatud arveldusarved viies pangas ning lisaks veel ka PayPal konto ja annetusnumbrid Telia ja Elisa mobiilioperaatorite klientidele.

13. septembril käis Argo külas Ringvaate stuudios. Peale Pealtnägija ja Ringvaate saadet annetasid nii eraisikud kui ka juriidilised isikud

Neurovita kliinikusse ravile sõiduks vajaliku summa. Pangaülekande kaudu annetajaid oli 2175. Telia mobiilivõrgust annetajaid oli 1605. Elisa mobiilivõrgust annetajaid 925.

Esimene kolmenädalane Neurovita kliiniku külastus toimus november-detsember 2019. Kohapeal tehti Argole põhjalikud terviseuuringud ning teostati kaks tüvirakkude siiramise protseduuri. Lisaks leidsid aset igapäevased intensiivsed treeningud.

Neurovita kliinikust ostis Muutes Maailma Argole treeningute jätkamiseks vajaliku seisuraami ning Saksamaalt MOTOmedi mootoriga ja tarkvara poolt juhitava liikumisteraapia trenažööri.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.