HARGLA PIIRKONNA SÕBRAD MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 84 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

HARGLA PIIRKONNA SÕBRAD MTÜ hetkeolukord

Juba 84 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Hargla piirkonna sõbrad MTÜ loodi 3. märtsil 2019. aastal Hargla külas piirkonna elu-olu ja kultuuri arendamise toetamiseks.

Ühingu eesmärgid on Hargla piirkonnas ja selle naabruskonnas, endise Taheva, Mõniste ja Karula valla piires, arendada vabaaja-, noorsootöö-, kultuuri- ja spordivõimalusi; aktiviseerida kogukonda läbi erinevate kogukondlike algatuste ja kosstööprojektide, mis panustavad piirkonna arengusse. 2022. aastal on Hargla piirkonna sõbrad MTÜ-l 2 liiget, kellest kõik on üksikisikud. Liikme aastamaks on 0 eurot. Hargla piirkonna sõbrad MTÜ igapäevaelu juhib 2022. aastal valitud 2-liikmeline juhatus, kelle volitused kestavad 3 aastat.

Tegevused: 1. Viidi ellu kogupere üritus "Mustjõe kalapäev 2021/2022". Kalapäev koosnes, õpitoast “Ahven”, kus fookuses oli ahven ja tema püüdmine (alates varustusest, seadustest, püügivahenditest kuni söödastamiseni) ning püügivõistlusest liht- ja käsiõngedega Mustjõel.

Püügivõistlus toimus Hargla küla tagusel Mustjõe lõigul. Võisteldi viie erineva püügiülesande täitmisel: a´la tabada 19cm-ne särg, 100g-ne kala või enim liike jne. Võitjaks tulei see, kes püüdis täpses mõõdus/kaalus kala või kelle saak jäi seatud ülesandele kõige lähemale.

2021/2022. aasta kalapäeval võisteldi viies erinevas arvestuses: (cid:127) kuni 12. aastased k.a, (cid:127) kuni 26. aastased k.a, (cid:127) naised; (cid:127) üldarvestus (osalevad kõik kalapäevalised); (cid:127) meeskonnavõistlus.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.