SPORDIKLUBI DORPAT KIIKING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 293 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

SPORDIKLUBI DORPAT KIIKING MTÜ hetkeolukord

Juba 293 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Spordiklubi Dorpat Kiikingu eesmärk ja põhitegevus on kiikingu kui spordiala arendamisele suunatud spordiürituste, -treeningute ja koolituste korraldamine, vaba aja sportlikuks veetmiseks tingimuste loomine ning spordi viljelemine tervisespordist võistlusspordini.

2022 aastal korraldas MTÜ Spordiklubi Dorpat Kiiking kolm kiikingunädalat Tartus ja ühe Tallinnas. Tartu kiikingunädalate raames toimusid ka erinevas formaadis võistlused (Inimspinner, Kiikinguduell, Kiikingsprint), et muuta kiiking atraktiivsemaks nii osalejatele kui pealtvaatajatele. MTÜ

Spordiklubi Dorpat Kiiking korraldas 2022 aastal veel ka Tartumaa Lahtised Meistrivõistlused Kiikingus sedakorda Tartu linnast väljas Alatskivil, sellest on plaanis luua traditsioon, et kiikingut viia Tartu keskusest kaugematesse nurkadesse. MTÜ Spordiklubi Dorpat Kiiking korraldas 2022 aastal ka Haapsalu kiikingupäevad koos võistlustega.

Võistlusliku poole pealt oli 2022 aasta MTÜ Spordiklubi Dorpat Kiikingu jaoks üle ootuste, Eesti Meistrivõistlustelt võideti 6 medalist 3 ja tuldi suvise hooaja karikasarja üldvõitjaks.

MTÜ Spordiklubi Dorpat Kiikingu sündmuseid toetasid Eesti Kultuurkapital, Tartu Linn, Tartumaa Spordiliit, BeautifulMe, Myfitness Eesti,

Lumiorav, Nutridream, Tartu Seikluspark, Extech, Paul Familiy, Kanarbiku veinitalu, Lihunikuäri jpt.

Ühingul on 22 liiget, mitte ühtegi juriidilist liiget ning spordiklubi asutajaliikmetest üks on ühtlasi ka juhatuse liige. Ühingut juhib kolmeliikmeline juhatus, kes aktiivselt organiseerib spordiklubi tegevusi.

Juhatuse 1 liige sai 2022. aastal sai KÜSK projekti raames projektitasu tegevuste läbiviimisteks, üldtöö toimus vabatahtlikkuse põhimõttel.

2022 aastal SK Dorpat Kiiking Kodaniku Ühiskonna Kapitali vabaühenduste arenguhüppe taotlusvooru projekti "SK Dorpat Kiikingu teenusevõimekuse tõstmine" ja Tartumaa Kohaliku omaalgatuse programmi raames projektiga "Tartu kiikinguhuvilistele suunatud teenuse arendamine" raames soetati 3 kiikingukiike ja 2 järelhaagist ning palju muud vajalikku varustust.

2023 aastal jätkatakse põhikirjaliste eesmärkide täitmisega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.