KAPA-KOHILA KAMMERKOOR MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 200 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

KAPA-KOHILA KAMMERKOOR MTÜ hetkeolukord

Juba 200 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Kapa Kohila Kammerkoor on vabatahtlikkuse alusel ühinenud füüsiliste isikute iseseisev kasumit mitte taotlev organisatsioon, mille eesmärgiks on ühendada muusika, laulu ja koorilaulu harrastajaid ja toetajaid. MTÜ Kapa

Kohila Kammerkoor asutati 24. septembril 2019. aastal, kuid koor ise on tegutsenud alates aastast 2004. Selle aja jooksul on koor andnud palju kontserte ning osalenud ka muudel muusikaüritustel.

Kontserdireisid on koori viinud Soome, Itaaliasse ja Norrasse. 2022. aastal oli kooril 21 liiget.

Koori tegevuse eesmärgiks on: (cid:127) koorilaulu edendamine oma liikmete omaalgatusliku, kuid organiseeritud tegevuse kaudu, (cid:127) koorikultuuri propageerimine Kohila vallas, (cid:127) Eesti rahvuskultuuri hoidmine ja säilitamine, (cid:127) seltsielu arendamine, (cid:127) Eesti kultuuri tutvustamine välismaal ja välisriikide kultuuri tutvustamine Eestis.

Juhtimine

Koori tegevust juhib üldkoosolek ja selle poolt valitud juhatus. Üldkoosoleku kutsub juhatus kokku vähemalt üks kord aastas.

Koori kunstiliseks juhiks on dirigent. Koori siseelu juhib koorivanem.

Juhatusse kuuluvad: Terje Valinu, Maris Reinumäe, Eva Rauert, Alo Lääne ja Vahur Soonberg.

Dirigent on Vahur Soonberg.

Koorivanem on Alo Lääne.

Kapa-Kohila Kammerkoori peamisteks tegevusaladeks on: (cid:127) korraldada oma liikmetele regulaarselt lauluproove; (cid:127) anda iseseisvaid kontserte ja ühiseid kontserte teiste kollektiivide ja solistidega, korraldada kontsertreise; (cid:127) osaleda Eesti koorimuusikaelus: võtta oma kollektiiviga osa konkurssidest, lauluvõistlustest ja laulupidudest; (cid:127) organiseerida koori jaoks oluliste sündmuste tähistamist, kohtumisi teiste kollektiividega, väljasõite ja laululaagreid; (cid:127) osaleda helisalvestiste või muude audiovisuaalsete kandjate väljaandmisel.

2022. aasta olulisemad sündmused ja tegevused: (cid:127) 28. mail osales koor Rapla laulu- ja tantsupeol "Jutud jõe ääres".

(cid:127) 14. juunil toimus Kapa-Kohila Kammerkoori kevadkontsert Kohila Mõisakooli algklasside maja saalis.

(cid:127) 17. detsembril toimus Kapa-Kohila Kammerkoori jõulukontsert Tohisoo mõisas.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.