HUUB MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 507 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

HUUB MTÜ hetkeolukord

Juba 507 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

SISSEJUHATUS

HUUB MTÜ tegevused aastal 2022 olid aasta alguses väga edukad, suve kuudel olime sunnitud remondi tõttu hoo maha võtma kuid tegevused ei katkenud. Tänu aktiivsele kogukonnale leidsime eesmärke täitvaid väljundeid väljaspool meie keskuse ruume.

1. HUUB MTÜ 1.1. Meeskond 2022. aasta detsembri seisuga töötas HUUBis 2 inimest: 0,5 koormusega kogukonna juht, Markus Linnukütt 0,5 koormusega turundus juht, Heleri Tähtre

Meeskond jäi aasta jooksul väiksemaks. Osad töötajad liikusid edasi ja samas oleme muutunud efektiivsemaks.

1.2. Pärnu keskus

Esialgu toome välja mõned olulised numbrid.

Pärnu Noorte- ja Innovatsioonikeskus HUUB:

Oli avatud 8 kuud

Meid külastas 1226 noort

Need numbrid ei kajasta kõiki meie külastusi. Siit on puudu külastused, mis toimusid väljaspool tööaega, nt nädalavahetustel teistele linnadele, asutustele või organisatsioonidele HUUBi tutvustades.

1.3. Noorte tagasiside

Noorte tagasiside on positiivne, just meeskonna ja keskuse füüsiliste aspektide poolt. Tänu noorte tagasisidele on ka sisu väärtus tõusnud ja on jätkuvalt tõusu trendis. Oleme oma keskust füüsiliselt täiendanud noorte tagasisidele toetudes.

KOKKUVÕTE 2022. aasta oli Pärnu keskuse jaoks mitmekülgne. Toimus palju muutusi nagu eelmine aasta ja hindasime ümber palju aspekte oma tegevuses.

Aruande kirjutamise hetkel (02.05.2023) on näha eelmise aasta mõju. Meid on külastatud esimese kvartali jooksul rohkem kui eelmise aasta peale kokku ja külastuste arv 1 noore kohta on tõusnud 1,2 pealt 3,9 peale.

Siim Udras

HUUB Noorte- ja Innovatsioonikeskuse juhataja

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.