EESTI SEISUKOERTE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 221 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

EESTI SEISUKOERTE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 221 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Seisukoete Liit on asutatud 2019 –ndal aastal, asutajateks Eili Moldau ja Mart Marandi. Eesti Seisukoerte Liidus on 31.12.2022 seisuga 24 liiget.

Liidu eesmärgiks on propogeeriga FCI 7-nda rühma koeri ja jahikultuuri ning jahipisamisviise seisukoertega. Põhiliseks ja kõige olulisemaks eesmärgiks on taastada Eestis jahikatsed seisukoetega ja väljatöötada tõuomased jahikatse-eeskirjad.

TEGEVUSKAVA 2022 1.1. Tutvustame ESL tegevust ja FCI 7.rühma kuuluvaid koeratõuge ; 1.2. Teadvustame ESL olemasolu ja jätkame koostööd EKL JKK ja Eesti Jahimeeste Selts`iga; 1.3. Korraldame ja viime läbi regulaarseid põllutreeninguid 1.4. Korraldame ja viime läbi linnujahte 1.5. Korraldame “veetöö” treeningutega 1.6. Loome uusi kontakte välisriikide jahikohtunikega, koolitajatega ja jahimeestega 1.7. Osaleme välisriikide katsevõistlustel 1.8. Taotleme korraldusõigust seisukoerte jahikatseteks Eestis (sügis) 1.9. Teostame vajalikud ettevalmistustööd ja taotleme sertfitseerimisõigusega erinäituse korraldamisõigust aastal 2025; 1.10 Koostöös EJS on jahiseaduse ja jahi-eeskirja muudatuste sisseviimine.

1.11. Seisukoerte töökatsete juhendite (vesi, põld) ülevaatamine, täiendamine ja väljatöötamine koostöös EKL JKK-ga.

1.12. FCI 7 rühma tõuomaste jahikatsete jahikatsekohtunike koolitusamuse organiseerimine.

Koostas: Eesti Seisukoete Liidu juhatuse esimees Eili Moldau

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

SÜNDISID ITAALIA KARMIKARVALISE LINNUKOERA KUTSIKAD

16.12.2023 sündisid 4 emast ja 2 isast Itaalia karmikarvalise linnukoera kutsikat.

Kutsikate ema: Gaudia Duch Basty
Kutsikate isa: Tony Bin
Vanematel teostatud
estoniangundogs.ee

Õppereis Soome, seisukoerte jahivõistlusele Junkkari

22-24.09.2023 toimus Soomes seisukoerte jahivõistlus Junkkari.

ÕPPEREIS SOOME, SEISUKOERTE JAHIVÕISTLUSELE JUNKKARI. 
Eestis pole üle 10a. seisukoerte katset k
estoniangundogs.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.