VV MOTORSPORT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 82 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

VV MOTORSPORT MTÜ hetkeolukord

Juba 82 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ VV Motorsport tegevusaruanne.

Mittetulundusühingu VV Motorsport on füüsiliste isikute vabatahtlik ühendus mis loodi aastal 2020.

Peamiseks eesmärgiks on tegeleda mootorispordiga rahvarallidel ja sprintidel, lõplik eesmärk on välja jõuda sportrallini. Ühingu põhitegevusteks on mootorispordiga tegelemine, selle kõrvalt sponsorite leidmine, arendada nendega pikaajaline koostöö ja sellisel viisil saavutada võimalusi sõiduoskuste ja ralliauto arendamiseks.

Seisuga 31.12.2022. a kuulus MTÜ VV Motorsport koosseisu 2 asutajaliiget, kes on ka juhatuse liikmed. MTÜ VV Motorsporti tööd korraldab 2-liikmeline juhatus, kes osaleb aktiivselt ühingu tegevuses.

Möödunud aastal peeti väga oluliseks ralliauto ohutusetaseme tõstmist, mis omakorda tähendas aktiivset koostöö võimaluste leidmist. Kohtuti erinevate ettevõtetega kellel oli võimalus meid toetada ning aidata auto arendamisel või mingil muul moel tuge pakkuda.

2022 aasta lõpuks on MTÜ tänulik neile möödunud hea koostöö eest ja jätkatakse seda ka edaspidi tulevikus.

2022.majandusaastal viidi ellu järgmised suuremad tegevused: (cid:127) Käidi toetajatele tutvustamas MTÜ tegemisi.

(cid:127) Korraldati ralliauto ohutuse tagamiseks vastavaid ümberehitusi.

(cid:127) Turundati VV Motorsporti ning toetajaid mitmetel sotsiaalmeedia platvormidel.

(cid:127) Toimus edukas rallihooaeg, kus võeti osa kõikidest võimalikest rallidest, mida külastas kokkuvõtvalt sadu kui mitte tuhandeid inimesi.

VV Motorspordi arendamiseks vajalike tegevuste finantseerimine käib läbi toetajate ja annetajate. Töölepinguga töötavaid isikuid 2022 aastal ei olnud. Juhatuse liikmetele ei ole makstud töötasu ega nad ei ole saanud muid hüvesid, töö toimus vabatahtlikuse põhimõttel.

2023.aastal jätkatakse eesmärkide elluviimisega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.