HUNDIAUGU SPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 54 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

HUNDIAUGU SPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 54 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Hundiaugu Spordiklubi 2022a. majandusaasta aruanne

Hundiaugu Spordiklubi asutati 29. detsembril 2020 aastal. Spordiklubi asutajateks olid noorsportlaste vanemad Ilmar Udam ja Ülle Udras. Klubi juhatuse ainus liige on Ilmar Udam.

Klubi tegevuse eesmärkideks on klubi liikmete ühistest huvidest lähtudes sportimiseks ja vaba aja veetmiseks soodsate tingimuste loomine, suusaspordi harrastamine ja arendamine tervisespordi vormidest kuni võistlusspordini, suusaspordi, laskesuusatamise, orienteerumise, seiklusspordi lumelauaspordi ja muude liikumisharrastuste propageerimine, ühiskondliku aktiivsuse tõstmine, stipendiumide maksmine.

2022 aasta lõpuga kuulus klubisse 12 liiget- 8 noort ning 4 harrastussportlast.

Hundiaugu Spordiklubi finantseerimine 2022:

Hundiaugu Spordiklubi tegevust 2022 aastal finantseeriti Järva valla huviariduse pakkujate toetusest ja projektitoetusest, Kultuurkapitali projektitoetustest ja stipendiumitest, reklaamimüügist, annetustest.

Hundiaugu Spordiklubi 2022 aasta tegevused: 2022 aasta põhitegevusteks olid noorsuusatajate ettevalmistamine 2022/2023 võistlushooajaks, osalemine erinevatel suusa-, rullsuusa- jooksu-, orienteerumise, laskesuusatamise võistlustel ning klubi teenuste arendamine. Selleks toimusid järgmised ettevõtmised:

Osalemine aastaringselt Eesti meistrivõistlustel väga mitmetel aladel

Osalemine Balti karikavõistluste sarjas laskesuusatamises ühe noore osalemine laskesuusatamise noorte Euroopa olümpiapäevadel osalemine Eesti suusamaratonidel osalemine orienteerumispäevakutel orienteerumisepäevakute ja ka Eesti meistrivõistluste korraldamises osalemine kevadine nn viimase lume laager Skandinaavias suvine ettevalmistuslaager Norras esimese lume laager Soomes (november) laskesuusatamise inventari uuendamine orienteerumise inventari uuendamine

PLANEERITUD eesmärgid 2023aastaks: (cid:127) uute liikmete värbamine klubisse klubi tegevuse laiendamine ja arendamine (cid:127) noorsportlaste ettevalmistavate laagrite läbiviimine nii Eestis kui välismaal (cid:127) noorte sportlaste osalemine rahvusvaelistel võistlustel (laskesuusatamise MM ja IBU Cup, Noora Cup, suusaorienteerumise MM) (cid:127) Eesti, Järvamaa ja kogukonna esindamine võistlustel nii Eestis kui välisriikides.

(cid:127) vajalike treening- ja tegevusvahendite soetamine harrastussportlastele treeningvõimaluste loomine

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.