MM MOMENTUM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 122 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

MM MOMENTUM MTÜ hetkeolukord

Juba 122 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ MM Momentum on loodud perspektiivika noortennisisti Markus Mölder`i toetamiseks ning arengutee edendamiseks, kes osaleb vastavates professionaalsetes võistlussarjades (ITF World Tennis Tour Juniors).

Leida sportlase arengut võimaldavad ja toetavad vahendid, keskkond ja isikud, mis/kes on aluseks professionaalse tennise harrastamiseks võistlustasemel.

Viimased paar aastad on noorsportlase tegevust oluliselt häirinud Covid-19 kriis, paljud võistlused jäid ära või toimusid eritingimustel. See on oluliselt pärssinud noorsportlase arengut, kuna võistlemine on sportlase arengu seisukohalt ülioluline.

2022. aastal rahastas ühingut MTÜ Eesti Tennise Liit, lisaks laekusid toetused kahelt eraisikust liikmelt ning vähesel määral teeniti tulu reklaamiteenuse osutamisega.

Ühing on loodud 2021. a. Juhatus on kaheliikmeline, juhatuse liikmed on ka MTÜ asutajaliikmed. Juhatuse liikmed ei saa juhatuse liikme ülesannete täitmise eest tasu.

Tegevusplaanid 2023. aastaks on: * tegevuse sihipärane jätkamine, milleks on sportlase taseme tõstmine; * noorsportlasele motiveerivate ning väljakutset pakkuvate treening- ja võistlusväljundite pakkumine ning võimaldamine; * arengukava uuendamine, eesmärkide seadmine; * leida jätkuvalt lisavahendeid läbi toetajate ja muude projektide osutamise,

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.