LC VALGA SÄDE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 68 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduva

LC VALGA SÄDE MTÜ hetkeolukord

Juba 68 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

LC VALGA SÄDE asutati 15.aprill 2021.aastal

LC Valga Säde MTÜ on naiste lionsklubi, mille eesmärk on tegeleda heategevusega, toetada abivajajaid, avardada klubi liikmete silmaringi ja arendada klubi tegevust. Läbi nende tegevuste anname omapoolse panuse kogukonna arendamisse.

(cid:127) Koostöös Ukraina seltsiga Kalyna ukrainlaste abistamine sõjakoldes: meditsiinitarvikute kogumine väikelaste heaks ning soojade riiete kogumine ja saatmine Ukrainasse.

(cid:127) Koostöös haridusasutustega Ukrainast saabunud koolilaste varustamine esmaste õppevahendite ning vajalike riietega.

(cid:127) Heategevusliku õnneloosi müümine kooli alguse peol, Piirilaadal, Liivimaa laadal, mihklilaadal ning Piiriäärsel jõululaadal.

(cid:127) Heategevuslik glögi ja küpsetiste müümine ning jõulumeeleolu loomine Valga keskväljakul kuusetulede süütamise ajal.

(cid:127) Heategevuslik omatehtud hoidiste ja küpsetiste müümine Üülaadal.

(cid:127) Heategevuslik pannkookide küpsetamine kooliaasta alguse puhul Lüllemäel ning Valga keskväljakul.

(cid:127) Kogukonna heaks Valga linnas Säde pargi pinkide ja tiigi terrassi korrastamine ja värvimine. LC Valga Säde nimelise pingi tegemine Säde parki.

(cid:127) Laste vaimse tervise seminari „Ennetada, märgata ja sekkuda“ korraldamine ja läbiviimine.

(cid:127) Koostöös Lõuna-Eesti teiste klubidega Ahhaas toimuva 1.-4. klassi ukraina laste jõulupeo korraldamise ettevalmistamine.

(cid:127) Lionsite diabeeti teadvustavas liikumiskampaanias „Lahke lion liigub“ osalemine.

(cid:127) Klubi liikmetele toimusid klubiõhtud (tegime trühvleid, süüteroose), külastasime Tõrva Veemõnulat ning tähistasime teist sünnipäeva ühise peoga.

(cid:127) Osalesime LC Tõrva Mari charter-peol ning käisime LC Valga koosolekul arutamas koostöövõimalusi.Klubi esindus käis Nelijärvel lionite koolituspäevadel ning Eesti Lionspiirkonna Kuldsel galal.

(cid:127) Valmistati ja telliti klubi logodega esemeid ja meeneid. Valga KHKs saime oma ruumi asjade hoidmiseks.

PLAANID 2023. aastaks (cid:127) Osaleda heategevuslikes kampaaniates ning võtta osa lionsite vabariiklikest heategevuslikest projektidest.

(cid:127) Jätkata Valga valla laatadel ning erinevatel sündmustel heategevusliku õnneloosi ning isevalmistatud küpsetiste ning sooja joogi müümist.

(cid:127) Jätkata lastega seotud sündmustel pannkookide küpsetamist ning jagamist.

(cid:127) Korraldada novembrikuus teine vaimse tervise seminar.

(cid:127) Lõpetada ette valmistatud ukraina laste jõulupidu Ahhaas ning vajadusel jätkata Ukraina sõja tõttu abivajajate toetamist.

(cid:127) Anda oma panus kogukonna heaks ning olla aktiivne kodanik.

(cid:127) Korraldada liikmetele klubiõhtuid ning osaleda koos huvitavatel sündmustel.

LIIKMELISUS 2022. aasta jooksul lahkus 1 liige.Seisuga 31.12.2022 on MTÜs 22 liiget.

(cid:127) Seisuga 31.12.2022.aastal LC Valga Säde ei olnud töötajaid (cid:127) 2022.aastal juhatuse liikmetele tasusid ei arvestatud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.