ARUKÜLA SULGPALLIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 136 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

ARUKÜLA SULGPALLIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 136 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Aruküla Sulgpalliklubi ühendab spordihuvilisi ja sulgpalliga tegelevaid või selle spordiala arendamisest ning toetamisest huvitatud füüsilisi isikuid.

Klubi eesmärgid ja põhitegevus on suunatud spordi- ja liikumisharrastuse, eelkõige sulgpalli harrastamisele ja selleks tingimuste loomisele Raasiku vallas.

MTÜ Aruküla Sulgpalliklubi tööd korraldab 3-liikmeline juhatus.

2022. a tegeles MTÜ Aruküla Sulgpalliklubi aktiivselt noorte ja täiskasvanute treeninggruppide komplekteerimisega ja klubitegevusega Raasiku vallas, peamiselt Arukülas. Laste ja noorte treeninugte vastu on huvi väga suur ja enamik mängijaid on teinud sulgpallis suure arengu edasi. Laste ja noorte sulgpallitreeningud Arukülas on suurepärane kasvulava spordiala tulevikutähtedele ja noorsportlastele.

2022. aastal korraldati suvine laste ja noorte sulgpallilaager.

Täiskasvanute treeningruppi kogunesid varasemalt sulgpalliga iseseisvalt tegelenud mängijad ja oodatud on ka uusi alustajaid.

Raasiku vald andis noorte ja laste sulgpallitreeninguteks Aruküla Spordisaali tasuta. Eesti Sulgpalliliit toetas noortespordi alast tegevust 500 €.

Töölepinginguga töötavaid isikuid (osakoormus) oli 2022. aastal 3 inimest – 2 treenerit ja juhataja. Juhatuse liikmetele ei ole makstud juhatuse liikme tasusid ega muid hüvesid.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.