JASMINART MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 38 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

JASMINART MTÜ hetkeolukord

Juba 38 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühingu JasminART eesmärk on: loome,-kunsti- ja meelelahutustegevus; teatri ja tantsuetenduste lavastamine ja esitamine; kunstialane loometegevus; erialane enesetäiendus.

Suurimad tööprojektid olid: *Juuli 2021 toimus Pärnu Tantsib õpihuvilaager lastele ja noortele kus osales üle 100 lapse ja noore üle Eesti. Tantsutunde ja loenguid käisid andmas oma ala professionaalid üle Eesti.

*Juuli 2021 MTÜ Moderato pärimusmuusikalaager Noarootsis. Tantsulise liikumise tundide läbiviimine.

*Novembris 2021 Tallinna Prantsuse Lütseumi rahvatantsuansambel Leesikad linnalaagris noorte rahvatantsijate juhendamine.

*2021 detsembris toimus Pärnu-Jaagupis Tiina Saare rahvatantsijate tantsupäev. Rahvatantsu õpitubade läbiviimine ja repertuaari õpetamine

Pärnumaa tantsupeoks "Ükskord algab aega...".

*MTÜ Kamber, eesotsas Hanna Liina Võsa ja Kertu Raja, korraldas september 2022 Tallinnas D7 Tantsukoolis Broadway meistriklasside sarja, kus osales workshopil üle 40 tantsija.

*Sihtasutus Eesti Tantsuagentuur tellis koreograafia Stralight Cabaret etendusele The GreatEST Show Viru hotelli restorani Merinetsi.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.