HARA KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 313 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

HARA KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 313 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Hara Külaselts peamised eesmärgid on: (cid:127) külarahva vabatahtlik koostöö randlaste heade tavade vaimus; (cid:127) küla majanduslikule, sotsiaalsele ja kultuurilisele arengule kaasaaitamine; (cid:127) küla ajaloo uurimine; noorte külaellu kaasamine; (cid:127) küla turvalisusetagamisele kaasaaitamine; (cid:127) kogukonna kaasamine piirkonna elujõulisuse hoidmine.

Ühingu põhitegevused on: (cid:127) Küla arengukava koostamine, täiendamine ja rakendamine; (cid:127) küla esindamine läbirääkimistel valla ja teiste institutsioonidega; (cid:127) projektide kirjutamine külaelu edemdamiseks; (cid:127) koostöö küla majandusliku arenguga seotud ettevõtetega; (cid:127) osalemine küla ja piirkonna turvalisust tagavates tegevustes; (cid:127) huvigrupi ellukutsumine küla ajaloo uurimiseks ja eksponeerimiseks; (cid:127) ühisürituste toetamine ja nende korraldamine; (cid:127) küla heakorra eest hoolitsemine; (cid:127) sidemete taastamine Soome randlastega; (cid:127) koostöö tegemine Juminda poolsaare teiste külaseltsidega; (cid:127) kohalike traditsioonide säilitamine ja tutvustamine MTÜ Hara Külaseltsi turunduse kaudu; (cid:127) 2021.majandusaastal lasti välja Hara külaelu minevikku tutvustav raamat "Hara Ajarattas" .

Ühingul on 22 asutajaliiget, mitte ühtegi juriidilist liiget ning 6 juhatuse liiget.

Ühingut juhib juhatus, kes osaleb aktiivselt ühingu tegevuses.

Juhatus 2022.aastal töötasu ei saanud, töö toimus vabatahtlikkuse põhimõttel.

MTÜ Hara Külaseltsi kuulub 22 liiget.

2023.aastal jätkatakse põhikirjaliste eesmärkide elluviimisega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.