SPORDIKLUBI 1PIIR MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 84 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

SPORDIKLUBI 1PIIR MTÜ hetkeolukord

Juba 84 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Spordiklubi 1Piir tegevuse eesmärkideks on sportimiseks ja vaba aja veetmiseks soodsate tingimuste loomine, maadluse, judo, sumo, kergejõustiku ja sportmängude viljelemine ja arendamine liikumisharrastusest võistlusspordini ning Klubi tegevuse kaudu inimeste elukvaliteedi parandamine ja ühiskondliku aktiivsuse tõstmine. Lisaks võimaldada intellektipuudega lastel ja täiskasvanutel aasta läbi treenida ja võistelda, luua neile võimalusi oma füüsilise vormi arendamiseks, enda proovile panemiseks, kogemuste saamiseks ja jagamiseks oma pere, teiste sportlaste ja kogukonnaga.

Ühing on loodud 2021. a. Juhatus on kaheliikmeline, ühingu kõrgeimaks organiks on liikmete üldkoosolek. MTÜ Spordiklubi 1Piir tegevuse aluseks on põhikiri.

Spordiklubi 1Piir põhitegevus on suunatud spordi ja liikumisharrastuse, eelkõige maadluse, judo, sumo ja kergejõustiku harrastamisele ja selleks tingimuste loomisele.

Tegevus aruande perioodil: 1. Võistlustel osalemine. 2022.aastal osaleti Eesti Meistrivõistlustel maadluses. Laste KV presidendi karikale. Eriolümpia sportlased osalesid judo turniiril. Osaleti Põhjamaade -, Euroopa - ja maailmameistrivõistlustel maadluses.

2. Võistluste korraldamine. Viidi läbi üks võistlus - Pedeli rannamaadluse turniir 202 3. Treeninglaagrites osalemine. Osaleti Viljandi tüdrukute vabamaadluse spordilaagris, Kammeri -, Audentese –, Abja-Paluoja - ja Lähte spordilaagrites. Noorte Euroopa MV jaoks korraldatud sumo laagris.

Juhatuse liikmetele tasu ei maksta.

2023. aastal jätkatakse 2022. aasta tegevustega ning 2023. aasta eesmärkide hulka kuuluvad: 1. rannamaadluse võistluse läbiviimine Valga linnas 2. spordilaagri korraldamine noorsportlastele 3. UWW võistluskalendris olevatel võistlustel osalemine 4. Eesti Eriolümpia võistlustel osalemine ja kandideerimine SOI maailmamängudele

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.