MOTOMAANIA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 62 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

MOTOMAANIA MTÜ hetkeolukord

Juba 62 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Ühingu eesmärgid on sportimiseks ja vaba aja veetmiseks tingimuste loomine, motospordi viljelemine ja arendamine nii tervise- kui võistlusspordi tasemel. Oma eesmärkide saavutamiseks viib ühing ellu järgmisi tegevusi: (cid:127) loob ja haldab rajatisi, mis võimaldavad tegeleda motospordiga, (cid:127) arendab kontakte ja koostööd sama sihtgrupiga tegelevate asutuste ning organisatsioonidega, (cid:127) korraldada motospordi üritusi Maardu krossiraja territooriumil Üleoru tn 2, 74114.

2022. aastal on ühingu saavutused olnud järgmised: (cid:127) märgatavalt on tõstetud Maardu krossiraja külastatavust, (cid:127) territooriumi kasulikku pindala on suurendatud ca 2 hektari võrra, (cid:127) märgatavalt on parendatud laste krossiraja ja seda ümbritseva territooriumi kvaliteeti, (cid:127) rajatud on statsionaarne piirdeaed (u 250m) suure krossiraja äärde ja ehitatud 10 turvapuuri lipukohtunike töökohtade ohutuse tagamiseks võistluste ajal, (cid:127) 26. augustil 2022 toimus lastele tasuta motokrossi proovisõitude päeva, kus osalejatest 25% moodustasid piirkonna lapsed, (cid:127) alates 2022. septembrist toimub kolmapäeviti regulaarne laste krossitrenn Maardu lasterajal, (cid:127) koostööd on arendatud 5 erineva motokrossitreeneriga, et tuua mõlemale krossirajale rohkem treeninguid erinevatele vanusegruppidele ja klassidele, (cid:127) 2. augustil 2022 toimus Harjumaa suurima motokrossiklubi KTL Racing treeningpäev Maardu krossirajal, (cid:127) 11. septembril 2022 toimus koostöös Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooniga motokrossi MX Liiga VII etapp/Tõnu Lille mälestuskross, (cid:127) 1. oktoobril 2022 toimus koostöös Yamaha Keskusega ATVde ja UTVde testpäev, (cid:127) detsembris 2022 on territooriumil toimunud ka erinevad talikrossipäevad nii täiskasvanutele kui noortele.

Edasiseks arenguks on ühingul vaja investeerida rasketehnika soetamisse, et veelgi parendada krossiradade taset ning seeläbi suurendada külastatavust ning võimaldada uute toodete arendamist (nt regulaarsete omarajaürituste korraldamine, talispordivõimaluste loomine, krossirataste rent raja äärest). Lisaks on vaja tihendada omavalitsustega koostööd, et mitmekesistada noorte huviharidust tehnikasporditreeningute võimaldamisega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.