KAVASTU KOGUKOND MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 43 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

KAVASTU KOGUKOND MTÜ hetkeolukord

Juba 43 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MISSIOON

MTÜ Kavastu kogukonna missiooniks on edendada kultuurilist mitmekesisust, kogukondlikku sidusust ja sotsiaalset heaolu. Läbi ühistegevuste saavad kogukonnaliikmed üksteist rohkem tundma, suhelda ja koos aega veeta.

VISIOON

MTÜ Kavastu kogukonna visioon on ühtehoidev kogukond, mis hõlmab tugevat kogukonna sidusust, vastastikust abi ja koostööd ning aktiivset osalemist kogukondlikes tegevustes.

TEGEVUSARUANNE

EESMÄRGID: n Luua võimalused kogukonna liikmete vaheliseks suhtlemiseks ja kaasamiseks. Selleks tuleb korraldada kogukonnakohtumisi, ühiseid sündmusi ja tegevusi, et inimesed saaksid kohtuda, tutvuda ja omavahel suhelda.

n Edendada vabatahtlikku tegevust kogukonnas. Kaasame vabatahtlike programme/ projekte, mis seovad endas kogukonna vajadusi nt. heategevusüritused, keskkonnakaitse algatused, noorte toetamine jne.

n Luua koostöösidemed teiste organisatsioonidega, kes jagavad kogukonna huvisid. See võimaldab pakkuda rohkem ressursse, oskusi ja võimalusi kogukonnale.

n Luua tugivõrgustik, et toetada kogukonnaliikmeid keerulistel aegadel.

Käesolev kogukonna tegevusaruanne annab ülevaate MTÜ Kavastu kogukonna tegevustest ajavahelikul 01. jaanuar- 31. detsember 2022. Selle perioodi jooksul keskendusime mitmetele olulistele valdkondadele, et edendada kogukonna heaolu, sidusust ja arengut.

Meie kogukonna keskmes oli ühtehoidva ja sidusa kogukonna loomine. Korraldasime mitmeid kogukonnakohtumisi, ühiseid sündmusi ja tegevusi, mis soodustasid inimeste suhtlemist ja koostööd. Keskendusime ka tervislike eluviiside edendamisele, luues Kavastu piirkonda Geopeituse raja ning ühinedes koristustalgutel Luunja Vabatahtliku Jõepäästega, koristades ühiselt Emajõe kaldaid.

Lisaks keskendusime noorsootöö valdkonnale, korraldades laagri Eesti ja Ukraina noorte lõimumiseks ning osaledes Kavastu noortega „Peipsi Toidu Tänaval“, pakkudes kohalikust toorainest toitu.

Kuigi oleme saavutanud märkimisväärseid edusamme, seisame silmitsi ka väljakutsega.

Eakate kaasamine kogukonna ellu on oluline samm ühtehoidva ja sidusa kogukonna loomisel, kuid nende kaasamine on hetkel olnud keeruline kuna Kavastus ei ole pikka aega eakate jaoks midagi toimunud ja nad on jäetud omapead. Sama kehtib venekeelse elanikkonna kohta, kelle kaasamine aitaks hästi mitmekultuurilise ja kaasava ühiskonna loomisele, kuid hetkel on nende huvi kogukonnaga ühinemisel madal. Need väljakutsed saavad ka 2023. aasta üheks eesmärgiks.

Kokkuvõtvalt jätkame oma pühendumist kogukonna heaolu, sidususe ja arengu edendamisele. Oleme tänulikud kõigile, kes panustanud meie kogukonna edusse ning kutsuvad kõiki kogukonnaliikmeid aktiivselt osalema ja jagama oma ideid ning ettepanekuid tulevaste tegevuste kohta.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.