SIBERIS SÜNDINUD LASTE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 87 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

SIBERIS SÜNDINUD LASTE MTÜ hetkeolukord

Juba 87 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Siberis sündinud laste MTÜ põhikirja järgi tegutseb MTÜ ajaloolise mälu säilitamiseks avalikes huvides. Selle eesmärgiga ühendame üle Eestimaa 1941.a ja 1949.a massiküüditamistega ja muul ajal kuni 1952.a küüditatud või õigusvastaselt vangistatud isikute Siberis sündinud lapsi ja nende järglasi, et hoida lähiajaloo mälestusi Siberis sundasumisel või vangistuses oldud ajast ning jäädvustame Siberis sündinud laste ning nende perede lugusid ühise raamatu koostamise ja väljaandmisega. Eeltooduga seonduvalt kogume ja talletame andmeid, publitseerime mälestusi, korraldame ühisüritusi.

Ühing on äriregistrisse kantud 03.03.2022.a.

MTÜ loomisel oli liikmeid 67, majandusaasta jooksul on liitunud 69 liiget ja 2022.a lõpu seisuga oli ühingus 136 liiget.

MTÜ tööd korraldab juhatus, mille koosseisus on seitse liiget. Juhatuse liikmetele ja raamatupidajale töötasu pole makstud.

Juhatuse tööd juhib juhatuse esinaine.

Juhatus on koos käinud neljal korral ja jooksvalt on läbi viidud vajaduspõhiseid veebikoosolekuid: 1) koosoleku korraldas Virve Tuubel, Tartus, 12.03.22.– juhatus valis esimehe ja planeeris tööd; 2) koosoleku korraldas Made Torokoff-Engelbrecht, Pärnus, 29.06.22.– kokkuvõte koostööks esitatud taotluse esitamisest EML-le (06.06.22.); kohtusime raamatu toimkonna inimestega ja planeerisime lugude kirjutajatest fotode tegemist: 3) koosoleku korraldas Liidia Post, Kaagveres, 10.09.22. - MTÜ 22.oktoobri 2022. a üldkoosoleku kava planeerimine ja päevakorra kinnitamine (hiljem, muutus koosoleku aeg 21.oktoobriks, seoses Riigikogu saali kasutamise võimalustele); 4) koosoleku korraldas Virve Tuubel, Tartus, 06.01.23.– 2022.a. majandusaasta aruande heakskiitmine üldkoosolekule esitamiseks.

Kõigil juhatuse koosolekutel on tehtud kokkuvõtteid senisest tööst raamatu koostamisega seonduvalt ja läbi vaadatud avaldusi MTÜ liikmeks astumiseks. Liikmeks astumise avaldusi on lahendatud ka veebikoosolekutel. Kõik juhatuse koosolekud on protokollitud.

Juhatus ja revisjonikomisjoni liige Tiiu Sahtel on tegutsenud aktiivselt raamatu väljaandmist tagavate vahendite leidmiseks potentsiaalsetelt sponsoritelt. Oktoobris esitas juhatus Eesti

Maksu- ja Tolliametile taotluse lisada Siberis sündinud laste MTÜ tulumaksusoodustusega mittetulundusühingute nimekirja.

Taotlus rahuldati ja alates 01.11.2022.aastast on MTÜ eelnimetatud nimekirjas.

Laekunud on 2022.a. jooksul 4.910.00 eurot annetusi.

Kõik annetused on teinud füüsilised isikud, peamiselt Siberis sündinud laste MTÜ liikmed (3

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.