SOTSIAALALA TÖÖTAJATE AMETIÜHING (SOTSAÜ)

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 59 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

SOTSIAALALA TÖÖTAJATE AMETIÜHING (SOTSAÜ) hetkeolukord

Juba 59 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

06.10.2021 Asutamiskoosolek - 5 juhatuse liiget (Ly Ristrikivi, Ulvi Hallik, Helle Nõmmiksaar,

Jarko Sepp, Rauli Talviste).

Juhatuse koosolekuid on olnud 7. Info jagamine, ülesannete jagamine, piirkondade jagamine (mis ei toiminud), organisatoorsed küsimused (mis, mida, kuidas). Juhatuse koosolekute päevakordades on teemadeks liikmete värbamine, rahaliste vahendite leidmine, organisatsiooni reaalsed tegevused, info jagamine.

Septembris 2022 SOM saatis EL direktiivi ja palus ettepanekuid, sellest hetkeks oli SOTS AÜ riigi jaoks pildis. Kuid reaalse eluga oli direktiivi ettepanekute tegemine suur ja teoreetiline teema.

Püstitusid küll valuküsimused TJ ja hooldustöötajate töö, töötasu ja töötingimuste ja elukutse maine osas. EL direktiivi tulemusel EV hakkas töötama välja hooldusreformi, milles sai SOTS AÜ ka kaasa rääkida.

Norra projekt, mille üheks eesmärgiks oli luua trükis AÜ töö propageerimiseks. Projekti tulemusel valmis SOTS AÜ voldik. Samuti viidi läbi erinevates KOV-des koolitusi. Koolituste eesmärk oli ka koolitus, mille tulemusel propageeritaks AÜ tööd. Projekti lõpetamine oli okt 2022.

TAI kaudu Sotsiaaltöö ajakirjas artikkel SOTS AÜ tutvustus.

Kohtumine minister Signe Riisloga info vahetamise eesmärgil.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.