SUURE-JAANI KERGEJÕUSTIKUKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 14 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

SUURE-JAANI KERGEJÕUSTIKUKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 14 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Suure-Jaani Kergejõustikuklubi tegeleb kergejõustiku treeningute läbi viimisega. Treeningud on suunatud igas vanuses kergejõustikuhuvilistele.

Treeningute eesmärgid: n Õpilaste tervise tugevdamine ja kehaliste võimete mitmekülgne arendamine.

n Kergejõustiku põhialade tehnika õppimine ja omandamine.

n Sportlike iseloomuomaduste, suhtumiste ja hoiakute arendamine, püsiva huvi kujundamine kergejõustikuga tegelemiseks.

n Kergejõustikuvõistlustel osalemine ja kooli esindamine.

Mudilaste (3-7 aastased) treeningud toimuvad 2x nädalas, kus treeningutel läbi liikumismängude ja teatevõistluste toimub ettevalmistus kergejõustiku põhialade oskuste omandamiseks ja arendamiseks.

Laste (7-11 aastased) treeningud toimuvad 2x nädalas, kus tehakse tutvust kergejõustiku põhialadega.

Noorte (12-16 aastased) treeningud toimuvad 3x nädalas, kus toimub juba kergejõustikualade põhjalik harjutamine ja individuaalselt mõne kindla ala spetsialiseerumine.

Täiskasvanute treeningud toimuvad 2x nädalas, kus treenitavatel on juba välja kujunenud nende põhialad.

Treeningud toimuvad Suure-Jaani kooli võimlas ja Suure-Jaani staadionil. Suure-Jaani staadion on äsja renoveeritud, kus on kõik tingimused loodud, et väga paljude kergejõustikualadega saaks tegeleda. Põhirõhk laste ja noorte treeningutel on TV 10 Olümpiastardis kavas olevate alade õppimine. Sellel aastal saame ka teivashüppe treeningutele kavva võtta, kuna Suure-Jaani staadionile soetati teivashüppepaik ja varustus.

MTÜ Suure-Jaani Kergejõustikuklubi korraldab ka erinevaid spordivõistlusi. Mudilasted saavad suvel Põhja-Sakala laste kergejõustikuvõistlusel võistelda, mis koosneb III etapist. Viimasel etapil saavad koos oma lastega võistelda ka lapsevanemad. Lapsed, noored ja täiskasvanud saavad

Põhja-Sakala valla kergejõustikuvõistlusel võistelda, mis koosneb III etapist. Samuti oleme korraldamisel abiks Suure-Jaani järvejooksul, Vanadel Olümpiaaladel, perepäevadel ja teistel

Põhja-Sakala valla spordivõistlustel.

MTÜ Suure-Jaani Kergejõustikuklubi koostöös Suure-Jaani Noortekeskusega korraldab igal suvel noortele 3-päevase linnalaagri. Iga päev toimub kaks treeningut ja kahe treeningu vahel toimub sportlik meelelahutus.

MTÜ Suure-Jaani Kergejõustikuklubi kasvandikud osalevad ka väljas pool valda toimuvatel võistlustel: TV 10 Olümpiastarti, Viljandimaa MV, Viljandimaa heitjatepäevakud, Eestimaa omavalitsuste suvemängud, Põltsamaa jõe suvemängud, järvejooksud jt.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.