NARVA SADAM SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 825 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommente

NARVA SADAM SA hetkeolukord

Juba 825 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.

Tegevusaruanne 2022

SA Narva Sadam on asutud 04. juunil 2008.a. rahaliste ja mitteraliste vahendite kogumise eesmärgiga Narva Linnasadama (Jõesadam) ja Kulgu Sadam rekonstrueerimiseks ning jahtide ja väikelaevade jaoks sadama arendamiseks, mis pakub kvaliteetsed teenused nii turistidele kui ka kohalikele elanikele, sadama administreerimiseks, opereerimiseks ja teiste tehingute (sildume ja jahtide hoidmise, jahtide ja kaatrite hooldus, tõstekraana teenused, paaditreileri üürimine ja slippi kasutamine) teostamiseks, mis tihedalt seotud SA Narva Sadam tegevusega.

Sadam teenindab ajavahemikus 1. mai – 30. september väikelaevu, kaatreid ja jahtlaevu, mille maksimaalne pikkus on 24 meetrit ja süvis 2,2 meetrit. Sadamas on pontoonsillad 24 kohaga, tõstekraana võimsusega 10 tonni ja slipp. Sadamas korraldatakse üritusi linna külalistele ja linnaelanikele. Narva Sadama missioon on erendada kohalikku veeturismi, pakkudes oma külastajatele mitmekülgseid teenuseid ja ajaveetmisvõimalusi. Sihtasutuse Narva Sadam ainuke asutaja on Narva linn.

Aruandeperioodil oli sihtasutuse nõukogu 3-liikmeline ja töötas üks juhatuse liige. 2022.a toimus neli nõukogu koosolekut. Olulisemad sihtasutuse nõukogu poolt aruandeperioodil vastu võetud otsused ja korraldatud tegevused, näiteks: SA Narva Sadam nõukogu esimehe valimine, juhatuse liikme kuutasu kinnitamine, sadamateenuste hinnakiri uuendamine, SA

Narva Sadama hankekorra kinnitamine, 2023 aasta eelarve kinnitamine.

Jõesadamas 12. boksi alusel korraldati Narva sadama arendamiseks ja tegevuseks lisatulu saamiseks hostel. Hosteli koguüüritulu oktoobri - detsember 2022 perioodi eest 1467,29 eurot. Olulisemalt investeering 2022 aastal see on pontooni soetamine Kulgu sadamas.

Pontoni soetusmaksumus 3937,11 eurot. Teostatud Kulgu ja Narva sadamate kraanade remont ja tehnilise hooldus.

OÜ Spinnaker rentib Narva Linnasadamas kaikoha ja teostab regulaarsed reisid Narva-

Narva-Jõesuu maršruuti navigatsiooni perioodi ajal.

2023 aastal Narva linn jätkab Narva Sadama tegevuse rahastamist. Sõlmitud sihtfinantseerimise leping 2023 majandusaasta.

2022 2021

Lühiajaliste kohustuste 0,62 2,65 kattekordaja

Omakapitali osatähtsus 53,25 76,74

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.