NÕMME ERAHARIDUSE SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 565 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga ja kommente

NÕMME ERAHARIDUSE SA hetkeolukord

Juba 565 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga ja kommenteeritud 13 korda.

Tegevusaruanne 2022

Nõmme Erakool on põhikool, mille eesmärk on õppe-kasvatustöö läbiviimine vastavalt riikliku õppekava nõuetele I-IX klassini. 2016. aasta suvel väljastas Haridus- ja Teadusministeerium koolile tähtajatu tegevusloa. Püsiv eesmärk on konkurentsivõimeline põhiharidus, mida toetavad kaasaegne õpikeskkond ja huvitegevus.

2022. aasta kevadsemestril õppis Nõmme Erakoolis 163 õpilast ja sügissemestril alustati tööd 166 õpilasega. Kevadel lõpetas 23. lend 12 õpilasega, sügisel astus I klassis 19 õpilast, sh 3 vilistlase last. Vaheklassidesse tuli kalendriaasta jooksul juurde 4 õpilast. Vaheklassidest lahkus kalendriaasta jooksul 7 õpilast (4 piirkonnakooli, 1 käitumisraskuste tõttu teise erakooli, 2 ortodoksesse erakooli). Kooliks ettevalmistavas ringis õppis kevadsemestril 18 last, sügisel alustasime ühe rühma ja 16 lapsega. Oma jälje jättis eelklassi komplekteerimisel hinnatõusu ja ebakindluse aasta, mil eelklassis õpib tavapärasest vähem õpilasi.

2022. aastal Covid-pandeemia tõttu kool distantsõppele üle minema ei pidanud, saime kogu kalendriaasta vältel käia koolis ning taastus pandeemiaeelne õpirütm. Saime hästi hakkama: üksikutest haigestumistest hoolimata suuremaid koolikoldeid ei tekkinud. Tugiteenustest on koolis jätkuvalt osalise koormusega logopeed-eripedagoog, novembris 2022 alustas tööd osakoormusega sotsiaalpedagoog. 2022/23. õa eraldatud riikliku õpilünkade tasandustoetusega on suurenenud eripedagoogi töömaht, lõpuklassil on lisakonsultatsioonid.

Traditsioonilisi üritusi korraldasime 2022. aastal taas tavapäraselt: kontserdid, jõululaat jm. Alustasime aktiivse tegutsemisega kooli

Facebooki-lehel. Huviringide töös osalevad õpilased endiselt aktiivselt, väärtustatakse kooli pakutavaid lisategevusi, sügisel 2022. alustas

Unicorn Squadi tütarlaste tehnoloogiaringi esimene kursus. 2022. a sügissemestrist kasutame aktiivselt Kultuuriranitsa õppekäikude toetust.

2022. aastal naasis üks töötaja lapsehoolduspuhkuselt ning töösuhe tema asendajatega lõppes, novembrist asus tööle osakoormusega sotsiaalpedagoog.

2022. aastal suuremaid investeeringuid ei tehtud hüppeliselt kerkinud kommunaalteenuste hindade tõttu.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks 2023. a on jätkuvalt prioriteetideks Nõmme Erahariduse SA Nõmme Erakoolis tugeva põhihariduse andmine, õppemeetodite mitmekesistamine, tugisüsteemide arendamine, tehnilise baasi uuendamine, traditsiooniliste ürituste läbiviimine ja nende arendamine ning õpilaste initsiatiivi igakülgne toetamine koolielu kujundamisel. Samuti on eesmärk jätkata õppetöö mitmekesistamist õppekäikudega

Kultuuriranitsa toetuse toel. Suurematest investeeringutest on plaanis tehnosüsteemide renoveerimine, eeskätt küttesõlm, köögi seadmete järkjärguline väljavahetamine, siseviimistluse värskendamine.

Peamised finantssuhtarvud 2021 2022

Tulud (tuh €) 879 834

Tulu kasv -0,84% -5,12%

Tulem (tuh €) -12 -236

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 2,10 2,62

Finantsnäitajate arvutamise metoodika:

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

2024/2025. õa vastuvõtt

10. jaanuaril 2024 algab vastuvõtt 2024/2025. õppeaastaks.
I klassi avalduse leiab SIIT.
Eelklassi avalduse leiab SIIT.
Vabade kohtade olemasolul saab kandideer
nek.ee

2024/2025. õa vastuvõtt

10. jaanuaril 2024 algab vastuvõtt 2024/2025. õppeaastaks.
I klassi avalduse leiab SIIT.
Eelklassi avalduse leiab SIIT.
Vabade kohtade olemasolul saab kandideer
nek.ee

Kaunist jõuluaega

Soovime kõigile kaunist jõuluaega ja aastavahetust.
 Vaheajal on koolimaja hooldustöödeks suletud.
 Kantseleiga ühenduse saamiseks helistage 670 1797 või kirjut
nek.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.