EESTI TERVISERAJAD SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 880 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

EESTI TERVISERAJAD SA hetkeolukord

Juba 880 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sihtasutuse Eesti Terviserajad asutasid 2005. aastal Merko Ehitus, Swedbank ja Eesti Energia. Asutajaliikmetele lisaks on olulisteks püsipartneriteks Kultuuriministeerium ja Riigimetsa Majandamise Keskus.

Sihtasutuse Eesti Terviserajad põhitegevuseks on Eestimaa liikumis- ja spordiradade väljaarendamise nõustamine, arendustegevuste koordineerimine, finantseerimisele kaasaaitamine, võrgustiku kommunikatsioon ja koostöö liikumisharrastuse populariseerimisel ning inimeste tervise edendamisel.

Sihtasutus Eesti Terviseradade visooniks on, et Eesti elanikkond liigub regulaarselt ja eestimaalaste elatud aastad tõusevad

Euroopa keskmisele tasemele.

Arendustegevus terviseradadel

Sihtasutuse poolt ja koostöös tervisespordikeskuste, Kultuuriministeeriumi ning kohalike omavalitsustega teostati 2022.

aastal erinevaid projekteerimis-, ehitus- ja hooldustöid ning soetati vajalikku hooldustehnikat mitmetel terviseradadel ja keskustes. Täiendati terviseradade kasutustatistika kogumise süsteemi, uuendati radade märgistust ning terviserajad.ee veebilehe kasutusmugavust. Nõustati üle Eesti terviseradade haldajaid ja spordikeskusi ning korraldati kahepäevane õppe- ja inspiratsiooniseminar rajameistritele ja radade haldajatele.

Üle Eesti toimunud tegevused erinevatel terviseradadel:

Tallinn • Märts 2022 alustati Nõmme-Mustamäe MKA II etapi (Sütiste terviserada) ehitust, mis peatati Tallinna linna poolt peale raietööde teostamist. Alates maikuust toimusid läbirääkimised Mustamäe ja Nõmme linnaosa valitsuses,

Tallinna Kommunaal- ja Spordiametis, Tallinna abilinnepea juures. 2022 detsember seisuga on Tallinna liikumisharrastajatele ja kõikide osapoolte kooskõlastustega loodud projekt peatatud. SA Eesti Terviserajad töötab selle nimel, et projekt saaks teostatud.

• Toimusid korduvad läbirääkimised Nõmme Spordikeskuse 5km terviseraja renoveerimiseks (ehitusluba olemas), mille kõige olulisem uuendamise vajadus on varisemisohtlik suusasild ja vana valgustuslahendus. SA Eesti

Terviserajad töötab selle nimel, et projekt saaks teostatud ning Tallinna kõige suurema kasutusaktiivsusega rajal oleks kõikidel inimestel turvaline ja mugav liikuda.

• Tallinna Kultuuri- ja Spordiameti nõustamine Tallinna terviseradade haldamisel ja arendamisel. Tagati talvise hoolduse tegemine Järve, Merimetsa, Õismäe raba ja Pae Pargi terviseradadel.

• Nõustasime Kakumäele planeeritavat terviseraja arendust.

• Nõustasime Tallinna linna Raku järve triatlonikeskuse ja terviseraja planeeringu ja eskiisprojektiga.

• Nõustasime Enefit Volti, Tallinna terviseradade äärde planeeritavate elektriautode laadimispunktide projektis.

Harjumaa • Nõustasime Keila terviseradu regionaalsete tervisespordikeskuste toetusmeetme kasutamisel ja olmehoonete toetusprojektis osalemisel ja avasime suusaõppe raja.

• Nõustasime Kõrvemaa terviseradu regionaalsete tervisespordikeskuste toetusmeetme kasutamisel ja olmehoonete toetusprojektis osalemisel ja avasime suusaõppe raja.

• Nõustasime Kiili terviseraja arendusprojekti teostamist.

• Nõustasime Maardu terviseraja arendusprojekti teostamist ja teostasime terviseraja kaardistamise, kujunduse ning printimised.

• Nõustasime Tabasalu terviseraja tulevikuarenguid (välijõusaali ehitus, laste- ja noorte mänguväljakud) ning võimalikku raja pikenduse juurdeehitust, paigaldasime liikumise monitooringu anduri.

• Viimsi terviseradade arendusteemade (ühendamise) nõustamine ja Rohuneeme liikumisanduri paigaldamine.

Hiiumaa • Paluküla (Kärdla) terviseraja regionaalsete tervisespordikeskuste toetusmeetme ja olmehoonete toetusprojektis osalemise nõustamine. Liikumisanduri vahetus ja rajakaamera seadistamine.

Jõgevamaa • Kuningamäe radade märgistuse uuendamine ja nõustamine regionaalsete tervisespordikeskuste toetusmeetme kasutamisel.

Järvamaa • Adavere terviseraja arendustegevuste nõustamine ja liikumisanduri paigaldus.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Pühi tossudelt tolm ja tule “Jooksunädalale” häid jooksunippe omandama!

20-26. mai toimub traditsiooniline terviseradade “Jooksunädal”, mille raames annavad jooksutreenerid üle 50 tasuta jooksutunni. Jooksutrennide juhendajad jagava
terviserajad.ee

Eesti terviseradadel toimuvad tasuta kepikõnni treeningud

Pühapäeval, 5. mail algab Eesti Kepikõnni liidu ja Eesti Terviseradade eestvedamisel kepikõnni nädal, mille raames annavad kogenud treenerid 20 tasuta kepikõnni
terviserajad.ee

Eesti Terviseradade elutööpreemia pälvis Enn Tasalain

Sihtasutus Eesti Terviserajad tunnustas 25 000 euro suuruse elutööpreemiaga Jõulumäe Tervisespordikeskuse rajajat ja hinge Enne Tasalaini. 82-aastane legendaarn
terviserajad.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.