TALLINNA RATSASPORDIKOOL SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 293 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

TALLINNA RATSASPORDIKOOL SA hetkeolukord

Juba 293 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

.

SA Tallinna Ratsaspordikool tegutses 2021-2022 majandusaastal kümnendat aastat ja põhitegevus oli sihtasutuse juurde loodud

Tallinna Ratsaspordikoolis õppekava alusel laste praktiline ratsutamisõpe ja teoreetiline koolitamine.

Ratsutamistunnid toimusid 7 päeva nädalas, talveperioodil sisemaneežis, mis osutus tihti ülekoormatuks ning suveperioodil väliplatsidel.

Teooriatunnid toimusid oktoobrist 2021 kuni mai lõpuni 2022 laupäeviti erinevatele vanusegruppidele ja tasemetele. Teooriatunnid toimusid Zoom veebikeskkonnas, mis osutus väga mugavaks nii lastele, kui ka nende vanematele.

Ratsakeskuses kasvas aruandeaastal erahobustel treenivate õpilaste arv, mis aitas kaasa Ratsaspordikooli sportlike tulemuste kasvule

Eesti Ratsaspordi Liidu kalenderplaani võistlustel.

Eesmärgiks võetud lepinguliste õpilaste arv 80, mis sai täidetud ja ületatud, tagas ratsaspordikooli majandustegevuse jätkusuutlikkuse.

Järgmiseks majandusaastaks lepinguliste õpilaste arvu, kes osalevad ratsutamistundides, kahjuks suurendada pole võimalik, kuna treenimisvõimalused on piiratud. Teooriatundides osaleb õpilasi, kes ratsutavad teistes tallides ja klubides ning esindavad võistlustel

Tallinna Ratsaspordikooli.

Ratsutamishuvilistest lastest, keda kahjuks pole võimalik meil vastu võtta, on tekkinud järjekord ja see täieneb. Ratsakeskus vajas juurde hobuseid, kellega lapsed saaksid ratsutada. Sellest tingituna otsustasime muretseda juurde hobuseid. Mõneks ajaks saime olukorda leevendada, kuid sügise tulekuga oli taas järjekord ratsutamishuvilistest lastest kasvanud. See näitab, et huvilisi Tallinnas on tunduvalt rohkem, kui vastu suudame võtta.

Jätkus 6-8 aastaste lastele A-kursus, mille eesmärk oli algselt tuua väikelapsed varakult meie Ratsakeskusesse hobuste ja ratsutamise juurde. Tänaseks on sellest saanud pigem ettevalmistav kursus väikelastele, et edaspidi ohutult hobustega tegeleda nii meie

Ratsakeskuses, kui ka mujal Eestis. Ka sellel aastal osutus see kursus väga populaarseks ja kõiki huvilisi polnud kahjuks võimalik vastu võtta. Väikelastega tegeles EKR-4 taseme treener, kellel on pikaajaline kogemus just väikelastega tegelemisel.

Jätkus ABC-kursus, kus osalesid lapsed, kes olid A-kursuse läbinud.

ABC-kursus oli nendele lastele ettevalmistav kursus grupitreeningutega ühinemiseks. Lastele väga meeldis ABC kursusel osaleda ja selliselt said lapsed hea ja ohutu ettevalmistuse grupitundides osalemiseks. Probleem selle kursuse toimimisel on jällegi piiratud sisemaneeži kasutamise võimalus.

Toimus 1 suvine päevalaager lastele. Erinevatel põhjustel neid rohkem korraldada polnud mõttekas. Peamine põhjus oli selles, et puudus piisav huvi, kuna Eestis korraldatakse väga palju ratsataludes ja maakohtades laagreid lastele, kus on ööbimise võimalus lisaks muudele tegevustele, mida meil pakkuda ei ole võimalik.

Põhikohaga treenereid oli 4.

Lektorid, kes viisid läbi õppekava kohaselt teooriatunde, on oma ala spetsialistid ning nende tasustamine toimus esitatud arvete alusel.

Järgmisel majandusaastal on plaanis jätkata ratsutamistundidega vastavalt Ratsakeskuse võimalustele. Teooriatunnid toimuvad korrapäraselt vastavalt õppekavale erinevatele tasemetele. Kuna nii lastele, kui ka nende vanematele on väga mugav teooriatundides osaleda Zoom veebikeskkonna vahendusel, siis plaanime teooriatunde läbi viia õppeklassis Zoomi ülekandega, sest osa lapsi soovib väga klassis kohtuda meie lektoritega.

2021/2022 2020/2021

Puhasrentaablus -2,3 0,1

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja 0,6 1

ROA -9,1 0,4

ROE -24,1 0,8 (cid:127) Puhasrentaablus (%) = aruandeaasta tulem / tulu * 100

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.