AVATUD LOOTUSE FOND SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 394 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

AVATUD LOOTUSE FOND SA hetkeolukord

Juba 394 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Avatud Lootuse Fond alustas oma tegevust üle 5 aasta tagasi veebruaris, mil esmalt tutvusime valdkonnas tegutsejatega üksikult ja valmistasime e(cid:425)e kohtumist kõigi Ees(cid:415)s tegutsevate kristlike rehabilitatsioonikeskustega. Seejärel hakkasime seadma sihte nendega, kes soovisid koos valdkonda arendada ja üheskoos kasvada. Ak(cid:415)ivset koos-tegutsemise aega on tänaseks üle 4 aasta.

Meie peamine eesmärk on tugevdada ja arendada rehabilitatsioonitööd alkoholi-, uimas(cid:415)- ja ravimisõltlastega.

Meie missiooniks on teenida kristlikke rehabilitatsioonitööd tegevaid organisatsioone, pakkuda neile igakülgset abi ning arendada nendega koos valdkonda, s.h. arendada jõudsalt suhteid kõigi valdkonnas tegutsevate organisatsioonide ja ametkondadega.

Avatud Lootuse Fondi Ümarlauas tegutseb tänaseks 15 organisatsiooni, kes kõik teevad igapäevaselt arenevat tööd abistamaks sõltlasi.

2022. aasta oli märgiliste muutuse aasta suundade elluviimise osas, muutused said alguse juba aasta varem. Kindlas(cid:415) on meie tegevust ja plaanide korrigeerimist mõjutanud Covid-19 pandeemia ning sõda Ukrainas.

2022 a. märksõnadeks olid personaalse nõustamisteenuse arendamine, partnerorganisatsioonidele teenust pakkuva kompetentsikeskuse teenuste mõtestamine ja tegevuse algatamine ning seni tehtud töö stabiilse nivoo jätkamine.

Avatud Lootuse Fond mõju valdkonnale on oluline. Seda nii üldises plaanis, kui ka iga üksiku partnerorganisatsiooni arengus. Samu(cid:415) on ühiskonnas olemas teadmine, et kristlikud organisatsioonid aitavad sõltlasi, abi vajatakse, seda küsitakse ning lootuse sõnum levib.

TEGEVUS:

SA tegevuse eesmärk on arendada valdkonda koostöö läbi SA juures erialaliiduna tegutseva

Ümarlaua ning valdkonna üleselt valitsus-, KOV ja teiste organisatsioonidega. Samu(cid:415) teha koostööd arengu eesmärgil Ees(cid:415)st väljaspool. Selleks oleme algatanud erinevaid projekte (v.t. ka finantsilised toetused- ja koostööprojek(cid:415)d) ning koostöösid.

Erialaliidu Ümarlaua siseselt: - 2022 veebruaris liitus Ümarlauaga MTÜ Uue Alguse Abikeskus, seega on meil ak(cid:415)ivses koostöös 15 organisatsiooni Ees(cid:415)s ja üks välispartner Ukrainas. Erialaliidu liikmed on erineva kogemuse ja tegutsemisajaga, see on ka kooskäimise väärtus. 2022. aastal tähistas Samaaria

Misjon Ees(cid:415)s MTÜ 30-ndat ja Päästearmee rehabilitatsioonikeskus 20-ndat tegutsemise aastat, samas on meie hulgas ka organisatsioone, kes tegutsevad alla viie aasta.

- Üheskoos loodud väikeprojek(cid:415)de fondi, mille eesmärk on koos aidata ellu viia projekte organisatsioonide arenguks, läbi oleme kokku jaganud toetust 24 915 eurot. Läbi aastate on toimunud kaheksa vooru.

- Oleme panustanud regulaarsete õppetundide läbiviimisse rehabilitatsioonikeskustes ja teistes organisatsioonides, näiteks ainuüksi detsember 2022 kuni juuni 2023 on toimunud 70 erinevat toetusgruppide kohtumist.

- Koostöö eesmärk on julgustada ka igas muus valdkonnas Ümarlaua liikmete

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Toimus Jalgpalliturniir „Terves kehas Püha Vaim“ 2024

8. juunil toimus Sportland Arenal järjelt kuues kristlike rehabilitatsioonikeskuste jalgpalliturniir „Terves kehas Püha Vaim“, kuhu olid osalema oodatud kõik or
lootusefond.ee

Väikeprojektide fondist on projekte finantseeritud üle 33 000 euro ulatuses

Rehabilitatsioonitööd tegevate organisatsioonide loodud väikeprojektide fond, kuhu osalejad ka ise igakuiselt oma panuse annavad, jagas kümnendat korda toetust.
lootusefond.ee

Euroopa Teen Challenge konverents Varssavis

2. – 5. mail toimus Teen Challenge Euroopa konverents Varssavis, kus osalesid ka Avatud Lootuse Fondi, Samaaria Eesti Misjoni ja Päästearmee Eestis esindajad. K
lootusefond.ee

Taaskordne ühisseminar Läti Ja Leedu abiorganisatsioonidega

25.-27. aprillil toimus kolmandat aastat järjest, Lätis Birini mõisas, seminar erinevatele Läti, Eesti ja Leedu kristlikele abiorganisatsioonidele. Seminaril tu
lootusefond.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.